0577 - 46 23 07
menu

911/113RFV toiletgarnituur mat chroom

  • Tijdelijk uitverkocht
€ 53,37 Per set, incl. BTW

Privacy en stijl gaan perfect samen met dit kwalitatieve toiletgarnituur in mat chroom. De rozet is rond en zijn bevestiging is weggewerkt achter de cover.

Beknopte specificaties
Finish Mat chroom
Kleur Grijs
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH5911410109 Toiletgarnituur rond -
€ 53,37 set

911/113RFV toiletgarnituur mat chroom met GPF0140.09 vrij- en bezetslot WC72/8
€ 102,93

incl. BTW


Mandelli levert design deurkrukken, of u nu kiest voor strakke vormen of een elegante swing! Dit product in mat chroom combineert de krachtige uitstraling van chroom met een gevoel van niet-alledaagsheid door de matte uitvoering.
Mat chroom


De charme en kwaliteit van Mandelli spat van haar deur- en meubelbeslag af! Het merk voert met trots het logo ‘100% made in Italy’: van begin tot eind wordt de productie in Italië uitgevoerd. Kenmerkend voor Mandelli is dat zij al hun producten maken op basis van messing, waarna uit een ruim palet van finishes een keuze gemaakt kan worden voor de kleur en afwerking. Lees meer.
Mandelli Mandelli


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten