0577 - 46 23 07
menu

106 briefplaat 339x80mm met valklep 270x43mm ongelakt messing getrommeld

  • Op voorraad
€ 133,39 Per stuk, incl. BTW

Ongelakt messing getrommeld briefplaat met valklep 339x80 mm met valklep 270x43 mm

Beknopte specificaties
Finish Messing getrommeld
Kleur Geel
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH5106432080 Briefplaat 339x80 mm met valklep 270x43 mm -
€ 133,39 stuk

Mandelli levert design deurkrukken, of u nu kiest voor strakke vormen of een elegante swing! Dit product in ongelakt, getrommeld messing toont de passie van de makers in zijn puurste vorm. Na verloop van tijd krijgt het product een prachtige, verweerde kleur. Een unieke finish, speciaal gefabriceerd voor Ten Hulscher!
Messing getrommeld


De charme en kwaliteit van Mandelli spat van haar deur- en meubelbeslag af! Het merk voert met trots het logo ‘100% made in Italy’: van begin tot eind wordt de productie in Italië uitgevoerd. Kenmerkend voor Mandelli is dat zij al hun producten maken op basis van messing, waarna uit een ruim palet van finishes een keuze gemaakt kan worden voor de kleur en afwerking. Lees meer.
Mandelli Mandelli


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.