0577 - 46 23 07
menu

GPF9959.P4 Paddenstoel knop

  • Tijdelijk uitverkocht
  • Uitvoeringen
€ 79,18
Per stuk, incl. BTW

PVD messing satin paddenstoel knop 52 mm

Beknopte specificaties
Finish PVD mat messing
Kleur Geel
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs incl. Eenheid
GPF9959P4200 Paddenstoel knop 52 mm draaibaar inclusief krukstift -
€ 79,18 stuk
GPF9959P4400 Paddenstoel knop 52 mm vast inclusief knopvastzetter -
€ 79,18 stuk
GPF9959P4410 Paddenstoel knop 52 mm vast inclusief metaalschroef M10 -
€ 79,18 stuk

PVD messing is onderdeel van het PVD-programma van GPF bouwbeslag. Op het basismateriaal van RVS wordt de finish PVD aangebracht. Dit gebeurt middels een proces van opdamping. De schitterende messingkleur is bestand tegen weersinvloeden en intensief gebruik.
PVD mat messing

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.