0577 - 46 23 07
menu

GPF3030 Hine duo deurkruk rechtswijzend

  • Op voorraad
€ 54,23 Per stuk, incl. BTW

RVS gepolijst/ matgeborsteld Hine duo gatdeel rechts

Beknopte specificaties
Finish RVS gepolijst
Subfinish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF303001300 Hine duo gatdeel rechts Download
€ 54,23 stuk

GPF3030 Hine duo deurkruk rechtswijzend met Zettex Protect wax 500 ml
€ 68,57

incl. BTW

GPF3030 Hine duo deurkruk rechtswijzend met Zettex Stainless Steel Spray 500 ml
€ 72,97

incl. BTW


RVS is de afkorting van roestvast staal (in de volksmond ook wel roestvrij staal genoemd). Het is een sterk metaal met hoge kwaliteit. Gepolijst RVS heeft een schitterende, glanzende tint. GPF bouwbeslag gebruikt RVS 304 voor haar producten. Onderhoud het materiaal regelmatig met metaalpolishwatten, zodat het RVS in topconditie blijft. Dit middel is bovendien zeer effectief tegen vliegroest, die kan ontstaan door ijzerdeeltjes in de lucht. Houd er wel rekening mee dat gepolijst RVS erg krasgevoelig is.
RVS gepolijst


Met het interactieve concept van GPF CombiVari gaat er een designwereld voor u open! U krijgt namelijk de mogelijkheid om in drie stappen het deurbeslag van uw keuze samen te stellen. Eerst kiest u uw favoriete deurkruk, waarna u deze aanvult met een rozet of schild naar keuze. U kunt met behulp van de online GPF Wizard direct aan de slag om van deze GPF3030 Hine duo deurkruk rechtswijzend uw persoonlijke deurbeslag te maken!
GPF Wizard

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten