0577 - 46 23 07
menu

GPF6240 Paju deurkruk

  • Op voorraad
€ 47,44 Per paar, incl. BTW

Smeedijzer Paju deurkruk

Beknopte specificaties
Finish Smeedijzer zwart
Kleur Zwart
Materiaal Gietijzer
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF624001100 Paju deurkruk Download
€ 47,44 paar

GPF6240 Paju deurkruk met GPF6100.00 rozet 53x5mm smeedijzer zwart
€ 66,81

incl. BTW

GPF6240 Paju deurkruk met GPF6100.07 rozet 83x52x4mm smeedijzer zwart
€ 68,97

incl. BTW

GPF6240 Paju deurkruk met GPF6100.22 schild smeedijzer zwart
€ 98,24

incl. BTW

GPF6240 Paju deurkruk met AS0900 blikje verf
€ 51,65

incl. BTW


Charmant en rustiek: die woorden omschrijven het beslag van GPF bouwbeslag in de finish smeedijzer zwart. Het smeedijzer heeft een egaal zwarte afwerking en is uitstekend te combineren met andere producten in dezelfde finish. Wilt u uw smeedijzeren product buiten gebruiken? Dan kan dit alleen mits het smeedijzer overgecoat wordt. Geef dit daarom aan bij uw bestelling. Let op: wanneer smeedijzer beschadigt, is er kans op roestvorming.
Smeedijzer zwart


Met het interactieve concept van GPF CombiVari gaat er een designwereld voor u open! U krijgt namelijk de mogelijkheid om in drie stappen het deurbeslag van uw keuze samen te stellen. Eerst kiest u uw favoriete deurkruk, waarna u deze aanvult met een rozet of schild naar keuze. U kunt met behulp van de online GPF Wizard direct aan de slag om van deze GPF6240 Paju deurkruk uw persoonlijke deurbeslag te maken!
GPF Wizard

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten