Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Invited

Met trots presenteren wij u het slimme voordeurslot: Invited. Deze smart lock bedient u met afstandsbediening, keypad, wandschakelaar, kloppen of home automation systemen. Invited is een Nederlandse startup, die in 2014 is ontstaan als spin-off van de Barneveldse De Beer Groep. Ten Hulscher bv is exclusieve partner van de Invited Smart Lock.

Nooit meer vergeten je deur af te sluiten, daarvoor heb je nu Invited smart lock.

Invited richt zich met haar Smart Lock op particuliere woonhuizen en de thuiszorgmarkt. Naast het slot zijn er diverse accessoires ontwikkeld, waaronder een keypad met cijfercode.

Invited is de enige smart lock in de markt met het SKG keurmerk. In combinatie met een SKG*** buitenschild met kerntrekbeveiliging behoudt u de SKG*** kwalificatie. U installeert de Invited gemakkelijk op alle deuren met een europrofielcilinder en hij past ook op meerpuntssluitingen (m.u.v. krukbediende meerpuntssluitingen).

Wat is een smart lock

Een smart lock (slim slot) automatiseert diverse handelingen voor het sluiten of openen van een deur. Hierdoor vergeet u nooit meer af te sluiten en opent u een smart lock makkelijk met bijvoorbeeld een afstandsbediening.

Veilig

Het gebruik van een smart lock is veilig. Een smart lock denkt mee en sluit geautomatiseerd af wanneer de deur gesloten wordt.

SKG keurmerk

Invited van Ten Hulscher is de enige smartlock in de markt die geheel door SKG gecertificeerd is. In de nachtstand sluit Invited automatisch af, waardoor veiligheid toeneemt. Invited maakt gebruik van een SKG- twee sterren cilinder. In combinatie met het SKG- drie sterren veiligheidsbeslag (met kerntrekbeveiliging) van GPF bouwbeslag krijgt deze combinatie de maximale veiligheid en behoudt het de kwalificatie SKG***. Wanneer veiligheidsbeslag zonder kerntrekbeveiliging wordt toegepast geldt de kwalificatie van de cilinder!

Veiligheidsprotocol

De digitale aandrijving van het mechanisme gebeurt onder een streng veiligheidsprotocol dat vergelijkbaar is met internetbankieren.

Sterk materiaal

De Invited voldoet aan de NEN5089-norm, voor sterkte en duurzaamheid.

Zelflerend na opstarten

De eerste keer leert de Invited welke kant en hoe ver hij uit moet draaien. Dankzij sensoren weet Invited wanneer jij de deur hebt dichtgedaan en zal hij zich weer afsluiten.

Bediening

De Invited is te bedienen met:

  • Afstandbediening
  • Keypad
  • Wandschakelaar
  • Kloppen

Standaard worden er twee afstandsbedieningen meegeleverd. Bij nood opent u de deur via de knop of de verborgen sleutel in de afstandsbediening. Optioneel zijn een keypad en wandschakelaar verkrijgbaar. Deze zijn volgens de norm IP55 spuitwaterdicht. In de speciale klopstand opent het slot zich door te kloppen. Invited werkt als stand alone, maar kan ook gekoppeld worden aan allerlei home automation systemen.

Toepassingen

Met de aankoop van de Invited smart lock kiest u voor gemak. Er zijn tal van situaties te noemen waarin de Invited ontzorgt, bijvoorbeeld:

  • Voor de verhuur van je huis stel je codes in voor de bezoekers.
  • Verleen bij ziekte de zorgverleners gemakkelijk toegang tot uw woning.
  • Geen last van een sleutelbos als u gaat hardlopen. U verlaat zonder sleutels uw huis en komt binnen via een code.
  • Toegang voor uw buren instellen wanneer u op vakantie bent.

Montage

De onderplaat van Invited staat, net als bij een set veiligheidsschilden, in verbinding met het buitenschild. De Invited past op vrijwel iedere deur met een europrofielcilinder onder de deurkruk en tevens op meerpuntssluitingen zonder krukbediening. De montage is universeel te combineren met een veiligheidsschild buiten. Binnen 10 minuten heeft u Invited op uw deur gemonteerd. Invited werkt direct!

Voeding

De voeding voor het slot komt uit zes AA-batterijen.

Showroom en verkoop

U van harte welkom in onze showroom te Garderen voor een demonstratie van de Invited. Vraag ons vrijblijvend naar de inkoopcondities en presentatiemogelijkheden in uw showroom.