0577 - 46 23 07
menu

100% beton, 100% industrieel

22 juni 2017 Tags: Mandelli, Juno, beton

De nieuwste deurkruk van deurbeslagfabrikant Mandelli speelt met de elementen. Deurkruk Juno is namelijk gemaakt van beton: een ongewone materiaalkeuze in de wereld van het deurbeslag. Designer Alessandro Dubini ontwikkelde het model en werkte hem af met een elegante vorm en de natuurlijke kleurtinten blos, duif, zand, grafiet en as. Juno is exclusief verkrijgbaar bij Ten Hulscher bv.

Elementen uit de natuur

Het beton van Juno heeft een kenmerkende structuur. Glad, met minuscule blaasjes en subtiele kleurverschillen. En hoewel we beton vooral associëren met een harde vloer, voelt deurkruk Juno verrassend zacht aan. De deurklink is recht en afgewerkt met een nekje in verfijnde, taps toelopende vorm. Het toont de finesse die we kennen uit Italië. Een unieke combinatie, mede door het kleurenpalet waarmee de deurkruk is afgewerkt. Designer Alessandro Dubini vertelt zelf over Juno: “Intuitive and eclectic, characterised by elegance often matched with a playful, magic touch.“

Deurkruk Juno leverbaar bij Ten Hulscher bv

Mandelli’s Juno is verkrijgbaar in vijf natuurgetrouwe kleuren: blos, duif, zand, grafiet en as. De bijbehorende (sleutel)rozetten zijn verkrijgbaar in gepolijst goud, nikkel, chroom, zwart en mat zwart. Samen met deze minimalistisch uitgevoerde hulpmiddelen staat Juno voor ‘out-of-the-box’ deurbeslag. Naast deurkrukken, vindt u ook raamkrukken van dit type in het assortiment van Mandelli. De Garderense firma Ten Hulscher bv is exclusief leverancier van deurkruk Juno én de overige producten van Mandelli.

Maak kennis met Juno