0577 - 46 23 07
menu

Beleef de BouwBeurs samen met Ten Hulscher

9 januari 2019 Tags: bouwsector, jaarbeurs, bouwbeurs

Elke twee jaar vindt in de Jaarbeurs een onmisbaar feest voor vakmensen uit de bouwsector plaats: de BouwBeurs! Van 4 t/m 8 februari 2019 zijn de deuren geopend van deze ideale locatie om innovatieve producten en nieuwe ideeën op te doen. De BouwBeurs is ingedeeld in zones die elk hun eigen thema hebben. Zo kunt u terecht op het Glasplein, het Houtpaviljoen, het Tegelplein of onze persoonlijke favoriet: Paviljoen Hang- en Sluitwerk.

Banner Bouwbeurs 2019

Vind ons en onze producten bij de stand van Probin

Spot u op de beurs een grote wand vol schitterend deurbeslag? Dan weet u dat u bij Ten Hulscher aanbeland bent! We vullen onze wand met onovertroffen zwarte deurkrukken, maar ook voor onze schuifdeursystemen is een ruime plaats weggelegd. Bovendien presenteren we diverse RVS-producten uit het GPF CombiVari-concept. U vindt onze mooie ‘deurbeslagwand’ in de stand van Probin. Deze staat in hal 12, standnummer B008. Onze vertegenwoordigers Arjen en Rik zijn aanwezig om u vol passie te vertellen over de kunst van het openen en sluiten. Heeft u vragen over het juiste deurbeslag voor uw persoonlijke situatie? De mannen geven graag advies op maat.

Praktische informatie

De BouwBeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op maandag 4 t/m woensdag 6 februari is de beurs geopend van 9.30 – 17.30 uur. Donderdag 7 februari kunt u van 9.30 – 20.30 uur terecht en op vrijdag 8 februari zijn de deuren open van 9.30 – 17.00 uur. Wij zijn elke beursdag aanwezig en ontmoeten u graag!