Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Een bloemist in de wereld van het deurbeslag

13 juli 2017 Tags: Verkoop binnendienst

Van de bloemen naar de deurkrukken: de stap lijkt groot, maar voor Renske van der Meulen (25) was hij snel gemaakt. Als medewerker op het Verkoopkantoor van Ten Hulscher houdt ze zich onder andere bezig met het verwerken van orders en klantencontact. “Net als in de bloemistenwereld, ben je bij de verkoop van deurbeslag volop bezig met het interieur. Mensen helpen om keuzes te maken die daarbij passen, is de uitdaging waar ik veel zin in heb!”

“De afgelopen jaren zat ik vooral met mijn hoofd in de bloemen. Na een studie als bloemist besloot ik de opleiding ‘Docent Bloemist’ te doen. Helaas was dit niets voor mij. In de zoektocht naar een baan die beter bij me past, kwam ik uit bij de vacature van verkoopmedewerker bij Ten Hulscher. Tijdens de meeloopdag zag ik de goede sfeer tussen collega’s en de afwisselende werkzaamheden van het verkoopteam. Die leuke dag maakte me direct enthousiast om hier aan de slag te gaan!”

“Deurbeslag kende ik globaal, maar nu merk ik dat ik veel nog niet weet. Extra beveiliging op het deurschild? Ja! Maar dat het kerntrekbeveiliging heet? Geen idee! Ik hou mijn oren gespitst in deze eerste periode. Door mee te luisteren met collega’s pik ik steeds meer op en leer ik over alle facetten van hang- en sluitwerk. Van boeketten naar deurkrukken… het kan gek lopen!”

Renske neemt plaats op het verkoopkantoor van Ten Hulscher en zal zich bezighouden met onder andere inkoop, verkoop en dienstverlening naar de klant. Ze vult daarbij de plek op van Rik Boeve, die diverse jaren werkte in het binnendienst-team. Gelukkig raken we het talent van Rik niet kwijt: vanaf deze zomer vervolgt hij zijn werkzaamheden bij ons als verkoper buitendienst!