0577 - 46 23 07
menu

Grip op grepen in zwart en wit

18 oktober 2018 Tags: grepen, GPF ZwartWit, deurgrepen, wit, zwart

Onze collectie deurgrepen in de finishes zwart en wit is ruim en veelzijdig. Een goede deurgreep straalt kracht uit en trekt de aandacht in elke ruimte. Om die reden zijn een deel van de RVS-grepen uit het assortiment van GPF bouwbeslag uitgebreid naar grepen in de kleuren zwart en wit. U bepaalt daardoor zelf welke kleur u toevoegt aan de details van uw interieur.

GPF ZwartWit deurgrepen

GPF ZwartWit: hoogwaardige poedercoating met voelbare structuur

De producten in de collectie van GPF ZwartWit worden afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating. Bovendien hebben de artikelen een voelbare structuur. Die toevoeging is met name voor deurbeslag praktisch, want zo geniet u van extra grip bij het openen en sluiten van de deur. De deurgrepen in zwart en wit zijn daarnaast bestand tegen weer en wind: ze kunnen probleemloos in de regen hangen en hebben bovendien UV-wering. U kunt er daarom ook voor kiezen om een deurgreep te gebruiken op uw voordeur!

Welke maat past bij mijn interieur?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden. Het is van belang dat u de juiste greep kiest voor uw interieur. Onze deurgrepen hebben verschillende vormen en zijn leverbaar is diverse afmetingen. Zo krijgt u grip op grepen! Op uw voordeur plaatst u wellicht een bescheiden deurgreep van 37 cm, terwijl u op de klapdeuren in uw bedrijfspand groot wilt uitpakken met grepen van een meter. Door de ruime keuze in lengtes – in combinatie met een jaren ’30 of moderne uitstraling – is de deurgreep van uw keuze binnen handbereik!

Alle zwarte en witte GPF deurgrepen