Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Met je hoofd in de producten: Allard weet hoe het is!

Als medewerker Artikelbeheer is het up-to-date houden van de producten op onze website een ‘core business’. Het nieuwste teamlid dat zich bezighoudt met deze uitgebreide database, is Allard Magré. Hij buigt zich samen met collega Kimberly over ruim 17.000 artikelen die de productendatabase rijk is en zorgt voor een geordend overzicht.

“Om mensen de beste informatie te geven over onze producten, is het van belang dat alles wat we invoeren, klopt. De juiste foto’s, uitgebreide omschrijvingen, regelmatig onderhoud… Zo ervaren de dealers én bezoekers van de website optimaal gebruiksgemak. Ook bij mijn vorige baan werkte ik met dit type database, waardoor ik nu redelijk vlot met de software uit de voeten kan. De basis is er al! Bovendien sluiten de werkzaamheden aan bij mijn opleiding financieel, administratief medewerker.”

“Ik heb er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat deurbeslag uit zoveel onderdelen kan bestaan. Er komen producten langs waar ik nooit eerder van gehoord of verder over nagedacht heb. Het lijkt me een echte uitdaging om al die producten te leren kennen: ik ben leergierig en heb er veel zin in!”