0577 - 46 23 07
menu

Hoofd Verkoop binnendienst Gyula biedt “de beste balans tussen inspireren en adviseren”

Op ons verkoopkantoor is het in de periode vóór Pasen drukker dan normaal. Gyula Scholte is Hoofd Verkoop binnendienst en spin in het web van het verkoopteam. “Klanten willen tijdens het lange paasweekend graag aan de slag met hun gekochte deurbeslag. Vlotte leveringen zijn daarom vanzelfsprekend bij onze service inbegrepen, net als advies op maat.”

Hoofd Verkoop binnendienst Gyula Scholte

Kennis van zaken is een must

Inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de klant typeren Gyula Scholte. In zijn werk staat passie voor het vak voorop, zowel richting de klant als richting de rest van het verkoopteam. “Als Hoofd Verkoop binnendienst ben ik eerste aanspreekpunt en vraagbaak voor de andere teamleden. Het is mijn taak om hen te inspireren en adviseren, zodat de verkoopmedewerkers kennis van zaken hebben en op elke vraag een antwoord kunnen geven. Een goede sfeer en dynamiek zijn daarbij belangrijk. Het snel kunnen schakelen maakt van ons team een geoliede machine. Dat ik de benzine ben die alles in gang houdt, geeft voldoening en zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Liefde voor het vak

“Inmiddels werk ik tien jaar bij Ten Hulscher. Het mooie aan deurbeslag is dat het zo’n positieve bijdrage levert aan het interieur. Mijn liefde voor inrichtingen en stijlen komt hierbij goed van pas. Ons doel is om klanten meer te geven dan alleen een antwoord op hun vraag. Als iemand een vaste knop bestelt, heeft hij dan ook een schild of rozet die hiermee gecombineerd kan worden? En welk bevestigingsmateriaal is geschikt voor zijn situatie? Het zetten van een extra stap zit in onze natuur!”