Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Kwalitatief vergrendelen met kerntrekbeveiliging

Geef een inbreker 30 seconden en hij is binnen. Overdreven? Helaas niet, want veel woningen zijn niet beschermd met veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging. Laksheid bij het sluiten van uw buitendeur vormt de druppel die… de deur kan openen! En dat terwijl u nog zo vastberaden was om het inbraakrisico voor uw woning te verkleinen. Wacht niet langer en zorg dat u deze zomer ook op het gebied van veiligheid tot rust komt. Ten Hulscher bezorgt u een veilig gevoel met haar collectie veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Door de SKG*** kwalificatie bent u verzekerd van minstens vijf minuten inbraakvertraging. Bovendien zijn de producten in verschillende finishes en uitvoeringen verkrijgbaar.

Kerntrekbeveiliging: de kleine krachtpatser

Kerntrekbeveiliging is een klein, massief hulpmiddel dat u tussen het veiligheidsbeslag en de cilinder plaatst. De cilinder is daardoor ‘ingepakt’ en alleen het sleutelgat is nog zichtbaar. Voor indringers is het nu nagenoeg onmogelijk om het cilinderslot uit te boren of de kern uit de cilinder te trekken (vandaar de naam!). Kerntrekbeveiliging zorgt daarmee voor een extra inbraakvertraging van minstens vijf minuten. Bovendien schrikt kerntrekbeveiliging menig indringer af, zodat deze niet eens begint aan een inbraakpoging.

Het veiligheidsbeslag van uw keuze

Bij Ten Hulscher vindt u altijd veiligheidsbeslag dat past bij uw entree en de sfeer van uw woning. Er is een grote collectie buitendeurbeslag, waarbij u kunt kiezen uit een ruim palet finishes. Zo zijn onze veiligheidsschilden met kerntrekbeveiliging verkrijgbaar in gepolijst en geborsteld RVS, zwart en de PVD-kleuren koper, messing en antraciet. Bij de collectie veiligheidsrozetten met kerntrekbeveiliging zijn daar de opties wit en smeedijzer zwart aan toegevoegd. Benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op!

Ontdek kerntrekbeveiliging