0577 - 46 23 07
menu

“Op de Bouwbeurs krijgt deurbeslag het podium dat het verdient.”

1 februari 2019 Tags:

De bouwwereld maakt zich op voor het grootste evenement binnen haar sector: de Bouwbeurs. Ook Ten Hulscher is aanwezig op dé place to be als het gaat om alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Vertegenwoordigers Rik Boeve en Arjen van den Hoorn kijken alvast vooruit naar dit spektakel dat van 4 t/m 8 februari 2019 georganiseerd wordt in de Jaarbeurs.

Vertegenwoordigers Rik en Arjen

Wat maakt de Bouwbeurs zo’n bijzonder evenement?

Rik: “Op de Bouwbeurs komt letterlijk alles samen wat met de wereld van het bouwen te maken heeft. Het is niet voor niets de grootste bouwgerelateerde beurs van Nederland met het hoogste bezoekersaantal!”
Arjen: “Je vindt er talloze oplossingen voor ruwbouw, afbouw en gereedschappen. En zoek je een bus voor de zaak? Ook dan kun je slagen op de Bouwbeurs! Voor ons is het mooi om onderdeel uit te maken van zo’n groot evenement. Zo krijgt deurbeslag het podium dat het verdient bij de afbouw en finishing touch van een huis.”

Waar vinden bezoekers Ten Hulscher op de beurs?

Arjen: “We staan dit jaar samen met Probin op de Bouwbeurs en zijn onderdeel van hun stand. Onze relatie met Probin is erg goed. Bijna al hun vestigingen doen fijne zaken met ons. Een flink aantal van hen koos Ten Hulscher zelfs als voorkeursleverancier op het gebied van hang- en sluitwerk. Dat is natuurlijk geweldig en we zijn blij dat we ons tijdens de Bouwbeurs bij hen in de stand kunnen presenteren.”
Rik: “De stand van Probin staat trouwens in hal 12, op standnummer B008. Maar als je twee bijzonder knappe mannen ziet, weet je eigenlijk al genoeg… haha!”

Voor jullie werk staan jullie vaker bij evenementen. Wat is de meerwaarde van de beurs?

Rik: “Ook in het najaar zijn we inderdaad regelmatig op beurzen of relatiedagen te vinden. Ik vind elke beurs weer een feestje! Je voert goede gesprekken en het leidt tot follow-up. Bovendien presenteren we ons elke keer met schitterende producten en innovatieve verkooppresentaties die onze klanten positief verrassen. Zo hebben we deze keer een vernieuwde editie van onze brochure GPF Schuifdeursystemen bij ons. We presenteren daarnaast de collecties GPF ZwartWit en GPF Entree en een aantal nieuwe deurkrukken van Mandelli. Ik kijk er nu al naar uit om de bezoekers daarvoor enthousiast te maken.”