0577 - 46 23 07
menu

Rustiek roest in het interieur

13 april 2017 Tags: Utensil Legno, roest, rustiek

Waar ligt uw passie? Bij een hobby waar u aan verknocht bent, uw gezin, misschien uw werk? De Italiaanse makers van Utensil Legno hebben een passie voor traditie. Zij produceren al twintig jaar deur- en raambeslag in de finish ‘Roest’. Ten Hulscher bv is exclusief leverancier van het merk. De firma heeft daarmee een unieke collectie toegevoegd aan haar assortiment.

Roest is retro en romantisch

Deurbeslag in de kleur roest is een nieuwkomer in het interieur. De producten hebben de uitstraling van ouderwets handwerk. Ze lenen zich daardoor perfect voor de renovatie van oude panden en interieurs. Ook moderne ruimtes krijgen karakter met producten in deze uitgesproken finish. En: het assortiment is ruim! Naast prachtige deurkrukken met een landelijk authentieke uitstraling, vindt u onder andere espagnoletten, draaikiepbeslag en hefschuifdeurbeslag in de kleur roest. Zo geeft u moderne gebruiksvoorwerpen eenvoudig een nostalgische twist.

Lees meer over Utensil's roest

"Alles wat al mooi was, reproduceren!"

Het motto van Utensil Legno is duidelijk: waarom opnieuw het wiel uitvinden als het moois van vroeger gereproduceerd kan worden? Een jarenlange studie naar het verouderingsproces van smeedijzer leverde een authentieke, roestige kleur op. Met de komst van Utensils lijn ‘Il Forgiato’ is roest teruggekeerd als stijlelement op deuren, ramen en meubels.

Bekijk alle producten