0577 - 46 23 07
menu

Stijlvol het nieuwe jaar in met Mandelli

5 januari 2018 Tags: Good Design Awards, Mandelli

Heeft u al een lijst met goede voornemens? Dan kan er ongetwijfeld nog één bij: karakteristieke details toevoegen aan uw interieur. Mandelli’s collectie deur-, meubel- en raambeslag biedt u modieuze producten van de hand van gerenommeerde designers. De combinatie van unieke materialen en prachtige modellen maakt de deurkrukken van Mandelli schitterend om naar te kijken.

Mandelli leren deurkruk

Leer, beton of messing: Mandelli heeft het allemaal

De deurkrukken van het Italiaanse Mandelli zijn gemaakt van het basismateriaal messing. De afwerkingsmogelijkheden zijn uiteenlopend: van lederen handvaten tot marmer of chroom. Mandelli staat bekend om haar samenwerking met topdesigners bij de ontwikkeling van producten. U weet daardoor zeker dat er naast Italiaanse charme en hoge kwaliteit, oog voor detail kwam kijken bij de ontwikkeling van de kruk. En dat betaalt zich uit in design deurbeslag met bijpassend raam- en meubelbeslag.

Mandelli valt in de prijzen tijdens Good Design Awards

De Italiaanse deurbeslagfabrikant speelde zich met haar deurbeslag in de kijker van andere professionals. Zo wonnen de chroomkleurige deurkruk Zeit en de betonnen variant Juno eind december de Good Design Award 2017. De uitreiking van de awards vond plaats in Chicago, Verenigde Staten. Het winnen van een dergelijke prijs spreekt waardering uit voor de kunde en creativiteit waarmee Mandelli haar producten maakt. Nieuwsgierig geworden? Ontdek zelf wat dit Italiaanse beslag kan doen met uw interieur!

Deurbeslag met Italiaans design

Mandelli Zeit