Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Een stijlvolle entree met GPF voordeurknoppen

Een voordeurknop maakt uw entree compleet. U wilt uw fraaie voordeur met mooie aankleding toch ook met de juiste details afwerken? Ons ruime assortiment helpt bij de creatie van uw perfecte entree. De voordeurknoppen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en finishes, zodat ze altijd matchen met uw totaalplaatje.

Tijd voor een kleurtje

In de collectie voordeurbeslag vind je knoppen in tijdloos roestvrij staal. Schitterend om te zien, maar waarom niet eens afwisselen met een andere kleur? We noemen u allereerst zwart en wit: twee kleuren die gecoat worden op het RVS. Dit metaal is uitermate geschikt voor buitengebruik, omdat het simpelweg niet gaat roesten. Daarnaast hebben we enkele bijzondere finishes die middels de techniek PVD op het voordeurbeslag aangebracht worden. Zo ontstaan de kleuren antraciet, koper en messing. Stuk voor stuk pareltjes om te zien. De enige vraag die rest: welke stijl gaat uw entree bepalen?

Vaste of draaibare voordeurknoppen

In principe is de knop op een voordeur een vaste variant. Dit betekent dat u de dagschoot van de deur niet kan openen met de deurknop. Deze schoot reageert alleen wanneer u de sleutel in het slot steekt en die opendraait. Voordeel hiervan is dat mensen niet zomaar binnen kunnen komen wanneer de deur op slot zit. Toch kan een draaibare knop in sommige situaties praktischer zijn, bijvoorbeeld wanneer kinderen regelmatig buitenspelen. U vindt in de collectie van GPF bouwbeslag daarom onze draaibare knopkrukken. Voor elk wat wils, dus ons assortiment houdt alle opties voor u open!

Bekijk de voordeurknoppen van GPF bouwbeslag