0577 - 46 23 07
menu

Terug van weggeweest: ovale rozetten!

De collectie rozetten van GPF bouwbeslag is uitgebreid met ovale rozetten in verschillende finishes. De rozetten zijn schitterend om te zien en hebben een subtiel, smal formaat. Multi-inzetbaar en perfect te combineren met GPF deurkrukken.

Ovale rozetten GPF bouwbeslag

Ovaal (op)nieuw in het assortiment

De ovale rozetten van GPF bouwbeslag waren eerder opgenomen in de collectie van Cubic  Colors. Deze vernieuwde exemplaren hebben een iets afwijkende grootte en meten 70x32x10 mm. Geheimpje: weet u waar u deze rozetten nog meer van kunt kennen? Ze vormen ook de basis van de ovale beldrukkers van GPF bouwbeslag! Door beide te combineren in uw woning, ontstaat er een mooie, bijpassende lijn in huis.

Weinig ruimte voor deurbeslag? De ovale rozet biedt uitkomst!

In sommige gevallen is de deurstijl erg smal, waardoor er weinig ruimte is voor het deurbeslag. Een rozet die uitsteekt buiten de deur is uiteraard het laatste wat u wilt! Onze ovale rozetten bieden in deze situatie uitkomst. Waar een ronde rozet vijf cm breed is, komt een ovale rozet niet verder dan ruim drie cm. Hiermee worden twee kostbare centimeters bespaard. Zo zijn de rozetten in gepolijst of geborsteld RVS, wit of zwart ook geschikt op smalle, industriële deuren!

Ovale rozetten kunnen overal