Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Verkoopmedewerker Evelien wil "de optimale schakel" zijn

9 juni 2017 Tags: Verkoop binnendienst

Een nieuw gezicht op het verkoopkantoor van Ten Hulscher! Evelien van de Bunt neemt sinds kort haar plaats in binnen het team. Als verkoopmedewerker houdt ze zich onder andere bezig met allerlei commerciële activiteiten, relatiebeheer en serviceverlening. Evelien: “De belangrijkste punten voor nu: vragen, leren, luisteren en opzoeken! Zo kan ik met hulp van mijn collega’s kennis opdoen en klanten nog beter van dienst zijn.”

“Mijn achtergrond in de wereld van interieurproducten zorgt ervoor dat ik een aantal klanten van Ten Hulscher al ken. Dat is leuk: ondernemers die ik destijds in de buitendienst opzocht, spreek ik nu weer aan de telefoon bij dit bedrijf. Die voorkennis schept een band: het is leuk om oude bekenden weer te spreken. Bovendien heb je een gezicht bij de persoon aan de andere kant van de lijn!”

“Vanaf het moment dat ik in contact kwam met Ten Hulscher, merkte ik dat de sfeer binnen het bedrijf goed is. De producten zien er mooi uit en de marketingtools zijn écht goed voor elkaar. Ik kijk er erg naar uit om steeds meer te leren en de optimale schakel te zijn tussen klant en bedrijf.”