0577 - 46 23 07
menu

Rozetten

Maak uw deurkruk compleet met een passende rozet. Deze ronde, vierkante of ovale afwerkingen zijn eenvoudig te combineren met de losse deurkrukken van GPF bouwbeslag. Met behulp van GPF CombiVari heeft u volop keuzemogelijkheden en stelt u zelf uw persoonlijke deurbeslag samen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

GPF CombiVari biedt het deurbeslag van uw keuze

In uw woning maakt u de beslissingen. Ook wanneer het aankomt op deurkrukken. GPF CombiVari biedt een interactieve handreiking door u de mogelijkheid te geven uw deurbeslag zelf samen te stellen. Met een uitdagend stappenplan selecteert u eerst uw favoriete deurkruk, zoekt u vervolgens een mooi rozet of schild erbij en maakt u het geheel af met eventuele toilet- of sleutelgarnituur. Het principe van GPF CombiVari kunt u ervaren in de showroom van onze dealers, waar interactieve displays staan waarmee u een deurkruk echt kunt beleven. Daarnaast kunt u met de online GPF Wizard vanuit huis aan de slag door te mixen en matchen.

Is een rozet nodig op mijn deur?

Een rozet is van groot belang voor het goed functioneren van uw deurbeslag. In veel gevallen zit er namelijk een veer in, die voor stevigheid en stabiliteit van de deurkruk zorgt. Zou u geen gebruik maken van een rozet of schild, dan ontstaat er veel speling bij de deurklink en gaat deze sneller hangen. Bovendien bestaat dan de kans dat door de wrijving van de deurkruk op de deur, de verf loslaat. Een rozet voorkomt dit, omdat de deurkruk hierin vast zit. Er is daarmee dus geen rechtstreekse wrijving op het hout, staal, aluminium of kunststof. En natuurlijk: een rozet is een mooie afwerking op de deur.

Een rozet voor elke deur

Zoekt u een rozet voor uw kamerdeur? Dan kunt u met onze rozetten de deurkruk prachtig afwerken. Neem bijvoorbeeld een RVS rozet in jaren 30 stijl. Door hun unieke vormen typeren deze rozetten de jaren 30 uit de vorige eeuw op een prachtige manier. Maar ook strak design en sfeervol smeedijzer vindt u terug bij onze collectie rozetten. En zoekt u wc deurbeslag? Onze collectie toiletgarnituren op rozet bieden u ruime keuze! Ook voor bijpassend veiligheidsbeslag op uw buitendeur bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de veiligheidsrozetten in ons assortiment.