0577 - 46 23 07
menu

FF232 DX Scharnier rechts

  • Levertijd: 3 weken
€ 25,71 Per stuk, incl. BTW

De stijlvolle scharnieren van Utensil Legno hebben een verweerde uitstraling door hun roestfinish. Dit scharnier heeft een afmeting van 55x140 mm en monteert u op de rechterzijde van uw deur.

Beknopte specificaties
Finish Roest
Kleur Bruin
Materiaal Smeedstaal
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH7023270300 Scharnier rechts 55x140 mm -
€ 25,71 stuk

Roest in haar mooiste vorm! De finish is op een volledig natuurlijke manier bereikt op smeedstaal. Dit product is bekleed met een sterke, in de oven gebakken beschermlaag.
Roest


Oud, antiek deur- en meubelbeslag is het handelsmerk van Utensil Legno. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van smeedijzeren producten met de ‘look and feel’ van weleer. Door typerende vormen en de finish ‘Roest’ te gebruiken, krijgen producten op natuurlijke wijze een verouderde uitstraling en wordt het handwerk van vroeger nieuw leven ingeblazen.
Utensil Legno Utensil Legno


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.