0577 - 46 23 07
menu


Wij zijn ARVI product bv: een creatief bureau, gespecialiseerd in communicatie, design en web. Met veel passie zetten we ons in voor onze klanten. We helpen hen vanuit ons bedrijfspand in Garderen om hun communicatie, het design van hun producten en de gebruiksvriendelijkheid van hun websites naar een hoger plan te trekken. Als team zijn we daarin op elkaar ingespeeld, maar er is altijd ruimte voor meer geniale ideeën!

Daarom zoeken wij een

Stagiair Marketing & Communicatie (40 uur)

die ons tijdelijk komt versterken en met zijn/haar originele kijk ervoor zorgt dat onze klanten nog beter bediend worden.

Volg jij een relevante HBO-studie en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Kun je niet wachten om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Ben je enthousiast, leergierig en kun je prima zelfstandig werken?

Wij bieden je een leuke stageplaats bij ons communicatiebureau. Jouw taak is onder andere om de marketingcampagnes van onze klanten bij te houden en te zoeken naar manieren om deze te optimaliseren. Bovendien ga je actief op zoek naar sponsors voor onze website Garderen.nl.

Reageren

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie en CV dan naar directie@tenhulscher.nl. Geef ook aan in welke periode je stage kunt lopen.