0577 - 46 23 07
menu

GPF105VRU3 deurkruk op rozet

  • Op voorraad
€ 57,93 Per paar, incl. BTW

Maak deurbeslag onderdeel van uw natuurlijke interieur vol groen met deze vrolijke deurklink in de finish leaf. Een dubbele ronding vormt de basis van deze mooie deurkruk in het U-model. De set van twee deurklinken heeft een diameter van 19 mm en een rozet van 53x6 mm.

Beknopte specificaties
Finish Leaf
Kleur Olijfgroen
RAL kleur RAL 6011
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF105VR0100U3 U-model 19 mm deurkruk op rozet 53x6 mm -
€ 57,93 paar

Zo vrolijk als een speels blad aan een boom, zo vrolijk is deze kleur voor uw interieur! GPF's Urban Jungle heeft een mooie collectie producten in de finish leaf ontwikkeld met kwalitatief RVS als basis. De afwerking gebeurt middels een hoogwaardige poedercoating in de finish leaf. De coating is krasbestendig, UV-werend en geschikt voor zowel binnen als buiten.
Leaf


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslagWilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten