0577 - 46 23 07
menu
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag

GPF bouwbeslag

Het deurbeslag van uw keuze

Deurbeslag is een subtiele sfeermaker in huis. Uw interieur brengt u tot leven met de juiste details. Hoe? Door uzelf de kunst van het openen en sluiten eigen te maken! Ons private label GPF bouwbeslag helpt u daar graag bij. Met een uitgebreid assortiment en aansprekende lifestyles ervaart u welke sfeer uw ruimte nodig heeft. Is dat een warme woonkamer met openhaard en accenten in PVD messing? Een kantoorpand met strakke RVS tinten? Of gaat u voor klassiek met ons jaren ‘30 beslag? We slaan voor u een brug tussen kwalitatieve producten en uw persoonlijke wensen. Geniet van de beste service en de ruimste keuze in artikelen. U kunt uw gewenste deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag zelf samenstellen met ons concept GPF CombiVari. Uw lifestyle, uw keuze!

Op zoek naar het perfecte detail?
U vindt haar met onze lifestyles!

Ons programma is opgedeeld in een aantal aansprekende lifestyles. Kiest u voor producten binnen een bepaalde lifestyle, dan vertegenwoordigen deze hun eigen, unieke sfeer. Denk bijvoorbeeld aan ‘Brocante’, ‘Zakelijk sportief’ of ‘Charmant rustiek’. Dit vergemakkelijkt de keuze wanneer u op zoek bent naar deurbeslag in een specifieke stijl. Zo helpen onze lifestyles u verder naar deurbeslag dat zich thuis voelt in uw interieur.

GPF bouwbeslag jaren '30 deurbeslag Ika GPF bouwbeslag jaren '30 deurbeslag Ika Logo GPF CombiVari

Meer dan 10 jaar GPF CombiVari:
het beste van twee werelden

U staat bij ons op één. Het interactieve concept GPF CombiVari is daarom speciaal voor u ontwikkeld. Met deze tool stelt u in slechts drie stappen uw eigen deurbeslag, raambeslag en veiligheidsbeslag samen. Allereerst kiest u uw favoriete deurkruk, waarna u deze compleet maakt met een bijpassend schild of rozet. Met de bijbehorende GPF Wizard heeft u elk moment een online stappenplan bij de hand. Zo kunt u zich in uw vertrouwde omgeving oriënteren op uw persoonlijke keuze. Deurbeslag bestellen saai? Met de GPF Wizard is het een interactieve zoektocht voor het hele gezin! Onze missie is om u de kunst van het openen en sluiten te laten ontdekken. Ga de uitdaging aan en zoek uw favoriete sfeerbeleving in interieur en exterieur.

GPF Wizard
In drie stappen uw persoonlijke deurbeslag met GPF CombiVari In drie stappen uw persoonlijke deurbeslag met GPF CombiVari
GPF CombiVari stap 1: kies uw deurkruk

Kies uw deurkruk.

GPF CombiVari stap 2: kies uw rozet of schild

Kies een bijpassend rozet of schild.

GPF CombiVari stap 3: uw keuze!

Uw keuze!

De mooiste finishes, voor elk wat wils

Om u als klant een passend aanbod te doen in smaakvol deurbeslag, ontwikkelden we een uitgebreide collectie finishes. Elke kleur heeft haar eigen stijl en wordt zo de finishing touch voor uw ruimte. Klik op elke sfeerafbeelding om te ontdekken wat de finish u te bieden heeft.

Bekijk alle finishes

Deurbeslag met allure

Onze collectie deurbeslag is uiteenlopend en afwisselend. Veruit de meeste modellen zijn gemaakt van het basismateriaal RVS, waarna ze afgewerkt worden met één van onze sprekende finishes. Breng karakter in uw woning middels de ruime keuze in modellen van GPF bouwbeslag.

Bekijk alle deurkrukken
GPF1015 deurkruk op rozet in geborsteld RVS
GPF8213 deurkruk op rozet in zwart structuur
GPF1000P4 deurkruk op rozet in mat messing
GPF6240 deurkruk op rozet in zwart smeedijzer
GPF Veiligheidsbeslag beschermt uw woning

GPF veiligheidsbeslag. Veiligheid voorop

Creëer een veilige afsluiting van uw woning of bedrijfspand met hulp van GPF veiligheidsbeslag. Het veiligheidsbeslag van GPF voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen volgens Stichting Kwaliteit Gevelbouw, met een kwalificering van SKG***. Deze drie sterren duiden op een inbraakvertraging van minstens vijf minuten. Desgewenst is het GPF veiligheidsbeslag leverbaar met kerntrekbeveiliging. De uitstraling van uw veiligheidsbeslag bepaalt u zelf, middels het principe van GPF CombiVari. U kiest een binnen- en buitenschild of rozet en combineert deze met een knop en/of kruk naar keuze.

Bekijk het veiligheidsbeslag
Stel uw GPF Veiligheidsbeslag samen in drie stappen met GPF CombiVari
GPF Raambeslag draaikiepmechanismen in RVS

Raambeslag voor elk raamtype

Door uw raam af te sluiten met een mechanisme in dezelfde stijl als uw deurbeslag en meubelbeslag, ontstaat er één lijn in uw inrichting. Passend raambeslag wordt daarmee de spreekwoordelijke ‘punt op de i’ van uw interieur. De draaikiepmechanismen worden geleverd exclusief raamkruk. U kunt deze afwerken met één van de vele GPF krukken in onze collectie, passend bij uw overige beslag.

Bekijk het raambeslag
GPF deurgrepen: grip op grepen

Grip op grepen

Als alternatief voor een deurkruk of als bediening van draaideuren: onze deurgrepen komen altijd van pas! GPF bouwbeslag heeft een uitgebreid GPF FlexiVari-programma, met varianten in verschillende stijlen en finishes. In overleg is maatwerk mogelijk bij onze grepen.

Bekijk alle grepen
GPF Grepen in verschillende vormen en finishes
GPF Meubelbeslag meubelknoppen

Meubels met karakter

Geef uw meubels extra uitstraling met het meubelbeslag van GPF bouwbeslag. De producten in een scala aan finishes passen bij de stijl van ons deur- en raambeslag. Zo dragen zelfs de kleinste details bij aan een schitterende sfeer in uw interieur!

Bekijk het meubelbeslag

Uw totaalpakket vindt u bij GPF bouwbeslag. Plus een beetje extra.

Van deurknop tot jashaak: u vindt bij ons een uitgebreide collectie producten. Ook voor het kwalitatieve veiligheidsbeslag van uw keuze bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Vriendelijk contact met medewerkers en goede kwaliteit van producten blijven u bij. Wij streven daarom dagelijks naar het beste klantencontact en constante innovatie van onze producten. Het resultaat ziet u onder andere terug in GPF FlexiVari, waar uw persoonlijke wens voorop staat. GPF FlexiVari geeft u de mogelijkheid om maatwerk deurgrepen te bestellen, aangepast aan uw eigen interieur of exterieur.
Met onze GPF Entree collectie is GPF bouwbeslag een belangrijke speler op het vlak van de woning- en utiliteitsbouw. Hoogwaardig deurbeslag voor intensief gebruik is vereiste in bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren of uw eigen bedrijfspand. Graag gaan we met u in gesprek, op zoek naar de beste oplossing die wensen en mogelijkheden bij elkaar brengt.

Bekijk alle producten
GPF deurkruk op rozet in zwart met stijlvol interieur

Meer producten van GPF bouwbeslag

Al tientallen jaren staat ons private label voor u klaar met haar uitgebreide collectie deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. U kunt deze drie lijnen perfect met elkaar combineren middels het concept van GPF CombiVari. Zo ontstaat één sfeer die terugkomt in elk detail van uw interieur. Combineer ons smeedijzer zwarte deurbeslag bijvoorbeeld met raamboompjes en meubelgrepen, zodat de gehele woonkamer de uitstraling van deze karakteristieke finish krijgt. Of geef uw entree warmte door te kiezen voor voordeurbeslag in PVD messing satin: zowel voordeurknop, beldrukker als briefplaat in dezelfde stijl.

GPF Dubbel Schuifdeursysteem in zwart GPF Dubbel Schuifdeursysteem in zwart