0577 - 46 23 07
menu
Mandelli deurkrukken

Mandelli, Italiaans design

Het voorraadprogramma van Mandelli1953 is met zorg en visie samengesteld. Met de achterliggende gedachte dat deurbeslag een belangrijk onderdeel van ons interieur uitmaakt, ontwerpen topdesigners het deurbeslag.

Mandelli1953 staat voor innovatie en uitgebreid productonderzoek. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op individuele creativiteit en professionaliteit, twee eigenschappen die samenkomen in innovatieve en originele producten die uw leefomgeving verfraaien.

Lifestyle Italiaans Design

De Italianen laten weer eens zien waar ze goed in zijn: Design, met een hoofdletter D. Exclusieve ontwerpen uit Studio Mandelli en van vooraanstaande Italiaanse designers. Stuk voor stuk zijn deze producten juweeltjes voor uw interieur, ongeacht welke stijl u nastreeft.

Mandelli logo

100% made in Italy

Als een van de weinige bedrijven fabriceert Mandelli1953 zijn producten van topkwaliteit messing van begin tot eind in Italië. Mandelli1953 voert met trots het logo 100% made in Italy, het is een uitdrukking van Italiaans talent en vakmanschap, dat overal ter wereld gewaardeerd wordt.

Made in Italy
Sfeerafbeelding met Italiaanse cottage en deurkruk op rozet

Finishes

Mandelli1953 producten worden vervaardigd uit massief messing, een legering van koper en zink en afgewerkt in diverse finishes.

Deurkrukken op rozet of schild

Binnen de collectie van Mandelli1953 vindt u deurbeslag voor jong en oud, modern en klassiek, voor privé interieurs en projecten. Zo komt het dat deurbeslag van Mandelli1953 een waar genot is om te zien en te voelen.

Raambeslag

Mandelli1953 uit Italië staat voor design en exclusiviteit in combinatie met techniek. Anders gezegd: ‘creativiteit mixen met functionaliteit en behoud van design’. De draaikiepmechanismen sluiten aan bij het design deurbeslag.

Mandelli Raamkrukken in chroom

Veiligheidsbeslag SKG***

Het Mandelli1953 veiligheidsbeslag voldoet aan de Nederlandse kwaliteitsnorm SKG***. Indien gewenst is het probleemloos te combineren met het veiligheidsbeslag van ons private label GPF bouwbeslag. Zo heeft u voor de binnen- en buitenkant van de deur verschillende keuzemogelijkheden.

Mandelli Veiligheidsbeslag

Deurgrepen

Naast het raambeslag is ook aan deurgrepen in dezelfde stijl als de deurkrukken gedacht. Diverse designs zijn ook uitgevoerd in een stijlvolle deurgreep.

Diverse deurgrepen van Mandelli in verschillende finishes en vormen

Meer Mandelli producten

Deurstoppers, knopkrukken, accessoires, hefschuifdeurbeslag, schuifdeurkommen, kapstokhaken, meubelknoppen en meubelgrepen.

Deurkruk op rozet Astrid in chroom
Deurkruk op rozet Totem in mat chroom en zwart
Deurkruk op rozet Fan in mat chroom
Deurkruk op rozet in mat chroom

Onderhoud

Lees het onderhoudsadvies nauwkeurig door. Op deze manier heeft u langer plezier van het hang- en sluitwerk.

Showroom en verkoop

Veel van onze producten zijn te vinden in de showroom van onze dealers. Zij geven u graag deskundig advies. Ook bent u van harte welkom in onze showroom te Garderen. De gehele collectie is hier te bewonderen, evenals de producten van GPF bouwbeslag en Kirkpatrick.