0577 - 46 23 07
menu
Mandelli ontwerpen van deurkrukken

Onze designers

Kwaliteit is van groot belang bij het design beslag van Mandelli. Het materiaal moet sterk en solide zijn en de finish goed dekkend en kleurvast. Maar minstens zo belangrijk voor het eindresultaat, is de vorm. Immers: rondingen, lijnen en details geven de deurkruk haar uitstraling en zijn erg bepalend voor de sfeer die het product uitstraalt.

Mandelli: 100% Italië, 100% design

Bij het Italiaanse Mandelli staan creativiteit en professionaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben zij voor hun unieke lijn in deurbeslag een aantal gerenommeerde topdesigners in de arm genomen. Zo blijft Mandelli voortdurend innoveren met originele producten. Bovendien is het bedrijf trots op het feit dat elk product van begin tot eind in Italië gemaakt wordt. Mandelli garandeert dus 100% Italiaans beslag.

Designers van Mandelli

Benieuwd naar de topdesigners die met hun inspirerende ideeën en vaardige pen de deurkrukken van Mandelli ontwerpen? Klik op één van de designers, lees zijn verhaal en bekijk de deurkruk(ken) van zijn hand.

Sfeerafbeelding haven Italië

Passie voor messing

Mandelli staat bekend om haar grote passie voor messing. Dit eeuwenoude materiaal is een belangrijk ingrediënt voor deurbeslag: het heeft een zware kwaliteit en stijlvol voorkomen. Hoewel er fabrikanten zijn die overstappen naar RVS, blijft Mandelli de roots van messing trouw. Door messing te combineren met één van de bijzondere finishes, bent u verzekerd van prachtig, opvallend beslag!

Bekijk het Mandelli assortiment

Ervaar Italië in onze Design Gallery

Wilt u het deurbeslag van Mandelli eerst zien en vasthouden voor u tot een koop overgaat? Dan bent u van harte welkom bij één van onze dealers of in de Design Gallery in Garderen! Daar vindt u een grote collectie producten van Mandelli, zodat u in alle rust op zoek kunt naar het deurbeslag dat aan al uw wensen voldoet.