0577 - 46 23 07
menu

Postkasten

Een postkast is een brievenbus die u aan de buitenzijde van uw woning of op een staander monteert. Het is een praktisch hulpmiddel om post, folders en kranten in te verzamelen. Het gebruik van een postkast is ideaal wanneer uw voordeur meer dan tien meter van de openbare weg verwijderd is. Het is namelijk gewenst dat de postbode de post zo dicht mogelijk langs de straat kan bezorgen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Postkast vs. Brievenbusklep

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen een postkast en een brievenbusklep? De laatste – ook wel briefplaat genoemd – monteert u in de voordeur. Zo valt de post direct op de mat, maar het nadeel is dat er ook tocht, ongedierte of gevaarlijke spullen zoals vuurwerk het huis in gegooid kunnen worden. Bij een postkast blijft de brievenbus buiten het huis, zodat deze niet in verbinding staat met de hal. Een postkast kan op elke gewenste locatie geplaatst worden, ook afhankelijk van de afstand tot de openbare weg. Bovendien kan een eventueel huisdier niet bij de post voordat u deze opgeraapt heeft.

Postkast kopen

Onze postkasten zijn gemaakt door GPF bouwbeslag en hebben RVS 304 als basis. Dit hoogwaardige roestvast staal zorgt voor een stijlvolle uitstraling en een goede kwaliteit van de brievenbus. U kunt de RVS postkast monteren aan de buitenmuur van uw woning of bedrijfspand maar ook aan een paal of staander.