×

Merken

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher. Haar uitgebreide collectie deur-, raam- en meubelbeslag wordt in de beste fabrieken vervaardigd. Het private label kenmerkt zich door haar aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding, innovatieve concepten en creatieve verkoopaanpak.

Lees meer

Al meer dan 150 jaar is Kirkpatrick hofleverancier als het gaat om hoogwaardig, kwalitatief bouwbeslag in smeedijzer. De producten van het Engelse bedrijf worden met de hand gemaakt en zijn enorm duurzaam en sterk; met een kwaliteit die ver boven die van goedkopere gietproducten gaat. Ten Hulscher bv is exclusief importeur van Kirkpatrick.

Lees meer

Het voorraadprogramma van Mandelli uit Italië is met zorg en visie samengesteld. Een selectie van topdesigners ontwerpt stijlvol deurbeslag, waarbij innovatie, creativiteit en design drie belangrijke pijlers zijn. Zo ontstaat beslag met Italiaanse charme!

Lees meer

Ten Hulscher is partner van de Nederlandse firma Invited. Zij brachten het slimme voordeurslot Invited Smart Lock op de markt. Dit elektronische deurslot is een volgende stap in de wereld van domotica en biedt nieuwe manieren van toegangsbeveiliging.

Lees meer

De makers van het Italiaanse Utensil Legno hebben een passie voor traditie. Dankzij jarenlang onderzoek ontwikkelden zij een natuurlijk verouderingsproces voor gietijzer. Het resultaat is de verbluffende, levensechte finish ‘Roest’. Een nostalgisch karakter is gegarandeerd bij dit unieke beslag!

Lees meer