0577 - 46 23 07
menu

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Bekijk de pagina openingstijden.

Hoe lang is de levertijd van de producten?

Alle producten van Ten Hulscher bv zijn een voorraadartikel. Desondanks kan het gebeuren dat uw keuze tijdelijk niet voorradig is. In dit geval zal Ten Hulscher bv contact met u opnemen. Ten Hulscher bv is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending.

Waar vind ik een overzicht van de dealers?

Dit overzicht staat helaas nog niet online. Neem contact met ons op voor het dichtstbijzijnde dealeradres.

Kan ik als consument jullie producten ook online kopen?

Ja dat kan. Via de website deurbeslag.nl. Tijdens het bestelproces kiest u een dealer in uw regio waaraan u gekoppeld wilt worden. Wij versturen de producten rechtstreeks naar u op, maar u kan ook altijd bij uw dealer terecht voor vragen. Deze unieke samenwerking tussen de dealers en Ten Hulscher bv is speciaal opgezet om de particuliere online markt te bereiken.


Onderhoud & Montage

Hoe bepaal ik welke PC, BB of WC maat ik nodig heb voor mijn schilden?

Heel makkelijk! Op de montagepagina zie je precies hoe er gemeten dient te worden om de maat te bepalen. Handige tool is de speciale Ten Hulscher liniaal waarop de maten al aangegeven worden. Vraag de liniaal gratis aan via contact.

Hoe onderhoud ik mijn deurbeslag?

Onderhoud van uw deurbeslag, per finish, kunt u terug vinden onder onderhoud.

Wat te doen bij schilderen van mijn deur?

Bij schuur- en schilderwerkzaamheden dient u altijd het beslag te verwijderen, inclusief de onderrozetten en pas enkele dagen na het schilderen, wanneer de verf is uitgehard, weer te monteren. Volg hierbij het advies van uw leverancier goed op! Alleen dan kunt u probleemloos van uw deurbeslag genieten.

Welk deurbeslag is geschikt om buiten te monteren?

Bijna al het deurbeslag kan met goed onderhoud buiten gebruikt worden. Wij adviseren om de finishes Brons, Messing Gepolijst en Satin Messing alleen binnen toe te passen.


Dealers

Kan ik als dealer op jullie site inloggen?

Ja dat kan als u een Ten Hulscher dealer bent. Via de dealer login (rechts in het menu) komt u in het professionele gedeelte van Ten Hulscher bv, ook via pro.tenhulscher.nl kom je op de Pro website. Met een aangevraagde login heeft u de mogelijkheid te bestellen, voorraad in te zien en nog veel meer! Ontdek het gemak: vraag hier uw inloggegevens aan.