0577 - 46 23 07
menu

Koperen deurknoppen

Koper heeft een warme kleur die zich graag laat combineren met een fraaie deur. De kleur van GPF bouwbeslag deurknoppen ontstaat door een unieke coating van PVD. Met een speciaal proces van opdamping wordt er een flinterdun, koperen laagje op het basismateriaal aangebracht. Het resultaat zijn deze schitterende knopkrukken en voordeurknoppen met een koperen gloed.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Open uw deuren met een koperen knop

Geniet van een schitterende knopkruk in uw woning! Onze koperen knoppen hebben dezelfde functionaliteit als een deurkruk, maar dan in de vorm van een deurknop. De logische samensmelting die daardoor ontstaat: een knopkruk! Deze draaibare knoppen zijn handzaam en geschikt voor binnen- en buitendeuren. Alle knopkrukken zijn verkrijgbaar in een draaibare en vaste varianten.

Deurknoppen veiligheidsbeslag

Enkele van onze koperen deurknoppen is specifiek geschikt voor veiligheidsschilden. De reden hiervoor is dat zij een speciale nek hebben die precies aansluit op de basis van een PVD koper veiligheidsschild. Zo kunt u ook uw voordeur uitvoeren met een fraaie deurknop op schild – met de ijzersterke SKG*** basis die u van GPF veiligheidsbeslag gewend bent!

Eenvoudige montage met wisselstift of bout

Vaste voordeurknoppen zijn op verschillende manieren te monteren. Allereerst kan dit met een bout. Voor deze optie wordt gekozen wanneer er aan de andere kant van de deur geen deurkruk of draaibare knop geplaatst wordt. Aan de binnenzijde ziet u dan alleen de achterkant van de bout. Deze manier van monteren is bijvoorbeeld handig voor een inbouwkast, waarbij het niet nodig is dat de deur bediend wordt vanaf de binnenkant. Wilt u een vaste knop aan de buitenzijde van de deur en een deurkruk of draaibare knop aan de binnenzijde, dan kunt u een wisselstift gebruiken. Daarmee kan de deur aan de buitenkant alleen geopend worden met een sleutel, terwijl u de dagschoot van binnenuit gewoon bedient met een deurkruk. Een perfecte oplossing voor de voordeur.