0577 - 46 23 07
menu

Deurkrukken

Eén van de meest aangeraakte voorwerpen in uw interieur is… de deurkruk! Geef dit hulpmiddel daarom de eer die het verdient door een weloverwogen keuze te maken in vorm en kleur. Ook het basismateriaal van dit product biedt volop mogelijkheden: van RVS tot messing, smeedijzer en aluminium. Heeft u uw favoriete deurkruk gevonden, dan maakt u hem eenvoudig compleet met een bijpassende rozet of schild.

Selectie Wissen
€0 €359 €0 t/m €359

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Combineren en variëren: word de designer van uw deurbeslag!

De losse deurkrukken op deze pagina vormen het principe van combineren en variëren. GPF bouwbeslag voert al jaren met trots haar deurbeslagconcept GPF CombiVari. Middels dit stappenplan kiest u eenvoudig het deurbeslag van uw dromen, door een deurkruk te combineren met een rozet of schild. Door elk onderdeel met aandacht uit te kiezen, krijgt u deurbeslag dat aan al uw persoonlijke wensen voldoet. Niet dat wat in de winkel hangt is leidend: uw deurbeslag is uw keuze!

Een waaier aan kleuren

Onze losse deurkrukken zijn beschikbaar in een varia aan kleuren. Gaat u voor een opvallende, gele teint? Kies dan voor messing deurbeslag of voor PVD mat messing. Ook hardloper RVS is verkrijgbaar in een groot aantal modellen en zeer geschikt voor moderne interieurs. Wilt u liever zwart, wit, of lekker gek doen met roze en blauw? Alles kan! En zit uw favoriete kleur er niet bij, dan is maatwerk wellicht een optie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.