0577 - 46 23 07
menu

Overige deurstoppers

Op deze pagina vindt u een collectie hoogwaardige deurstoppers die hun functionaliteit combineren met een fraaie uitstraling. Van (PVD) messing tot chroom of brons: met ons ruime assortiment kiest u gemakkelijk een finish die bij uw overige deurbeslag of bij uw interieur past.

Selectie Wissen
€0 €20 €0 t/m €20

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Deurstoppers voor wand en vloer

Wilt u een deurstopper kopen? Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook qua montagemogelijkheden zijn er een aantal opties. Zo kunt u ervoor kiezen om uw deurstop te bevestigen op de vloer. Daarvoor is het nodig dat een schroef in de vloerafwerking (bijvoorbeeld hout, laminaat of vloerbedekking) geboord wordt. Een andere optie is om een muurstopper te gebruiken. Dan bevestigt u de stopper niet aan de vloer, maar aan de muur naast de deur. De korte muurstopper wordt op de muur geplaatst ter hoogte van de deurkruk, omdat deze als eerste in contact komt met de muur. De lange variant van de muurstopper kan op elke gewenste hoogte gemonteerd worden.

Mandelli’s uitgebreide assortiment deurstoppers

Het Italiaanse merk Mandelli heeft een bijzondere collectie deurstoppers. De stoppers zijn klein (met een diameter van 2,8 centimeter en nog geen drie centimeter hoog) en in bijna elke Mandelli-finish verkrijgbaar. Zo kunt u met dit kleine detail op de vloer uw Italiaanse deurbeslag doortrekken in uw hele interieur. Bekijk ook het bijzondere, bijpassende raambeslag van Mandelli en maak uw woning compleet in dezelfde stijl.

GPF bouwbeslag: kleurrijke deurstops in het interieur

De stoppers van GPF bouwbeslag zijn leverbaar in verschillende finishes. Van RVS deurstoppers tot zwarte deurstops en witte stoppers. En heeft u dan nóg niet gevonden wat u zoekt? Bekijk ons mooie assortiment overige deurstoppers met artikelen in onder andere brons, chroom en messing. Met welke deurstopper combineert u functionaliteit en een verfijnde uitstraling in uw interieur?