0577 - 46 23 07
menu

NIEUW: Instapmodel GPF Entree en GPF Kuri in vier nieuwe topkleuren!

30 oktober 2023 Tags: gpf bouwbeslag, GPF Entree, deurbeslag, GPF Kuri

De Dark blend, Mocca blend, Bronze blend en Champagne blend: vier sprekende finishes die gevoelens van warmte en gezelligheid oproepen. Deze vier trendkleuren uit de Anastasius collectie van GPF bouwbeslag zijn al lange tijd ongekend populair. Hoog tijd dus om nu ook de GPF Kuri en de GPF Entree van deze fantastische finishes te voorzien.

Luxe, trendy deurbeslag voor betaalbare prijs

Met de GPF Entree heeft u voor een scherpe prijs kwalitatief deurbeslag in handen dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die u van ons private label mag verwachten. Elke deurkruk is conform EN1906 klasse 3 gefabriceerd. Maar ook over het design is nagedacht. Zo is de GPF Entree uitgevoerd in vier basismodellen die elk hun eigen draai geven aan de sfeer van uw woning. En om de beleving compleet te maken hebben we nu vier gloednieuwe, trendy kleuren aan de collectie toegevoegd. De Dark blend, Mocca blend, Bronze blend en Champagne blend zijn finishes met een hoogwaardige kwaliteit poedercoating. Ook zijn de finishes UV-bestendig. Hierdoor blijft uw beslag extra lang schitteren.

Warm en strak design

Naast het instapmodel van ons private label heeft ook de GPF Kuri een kleine make-over gekregen. Eerder was deze collectie alleen te verkrijgen in zwart, wit en RVS. wat het robuuste karakter van dit deurbeslag extra accentueerde. De nieuwe finishes in combinatie met het strakke design van de GPF Kuri zorgen voor een fantastisch, nieuwe uitstraling die zowel stoer als uitnodigend is.

Bekijk nu de collectie