0577 - 46 23 07
menu

Opvolger in de collectie: de Hipi Deux

27 oktober 2017 Tags: RVS, deurkruk, Hipi, Hipi Deux

Een stijlvolle deurkruk met een moderne twist: dat is onze nieuwe Hipi Deux! Naast een reguliere deurklink, is de Hipi Deux ook leverbaar als kruiskruk. Zijn formaat en verticale stand geven hem een speels uiterlijk. Verras uw gasten met deze sfeervolle kruk die de uitstraling heeft van een knop.

Aangenaam, Hipi de 2e

Wellicht herkent u in de Hipi Deux zijn oudere broer: onze Hipi met ronde vormen. De opzet van beide deurkrukken is gelijk, maar de jongste telg geeft een stoer karakter aan het deurbeslag. Beide deurkrukken nemen uw interieur mee terug in de tijd en brengen een typische jaren 30 sfeer met zich mee. Naast jaren ’30 woningen voelt de Hipi Deux zich perfect thuis in moderne en zakelijke interieurs.

Een plussize deurkruk: wat betekent dat?

De Hipi Deux is verkrijgbaar in verschillende formaten. Zodra u één van de producten bekijkt, vindt u de juiste uitvoering (en lengte) bij de informatie over het product. De collectie bevat reguliere en plus-modellen. Kiezen voor plus betekent niet zozeer dat de deurkruk langer is , maar staat voor de dikte van de kruk. Hoe dikker de deurkruk is, hoe kleiner hij (optisch) lijkt. Ook de kruiskruk is verkrijgbaar in afgeslankte en stevige variant.

Ontmoet onze Hipi Deux