0577 - 46 23 07
menu

Ten Hulscher start samenwerking met Nicovij

Per 1 juli 2021 is Ten Hulscher contractleverancier bij inkooporganisatie Nicovij. De handtekening werd gezet in Anastasius Grand Café, het eigen restaurant van Ten Hulscher.

Samenwerking Nicovij en Ten Hulscher

Algemeen directeur Willie Dekens en Hoofd Inkoop Dick van Haren van Nicovij bezochten op woensdag 30 juni 2021 de ‘thuisbasis’ van Ten Hulscher in Garderen. Gerard en Siebe ten Hulscher gaven een uitgebreide rondleiding door de showroom, waarbij uitleg werd gegeven over zowel nieuwe als bestaande productlijnen. Ook bij de verkooptools werd uitvoerig stilgestaan: GPF CombiVari is een belangrijke pijler voor Ten Hulscher. Doordat de wanddisplays en productzuilen als interactieve verkopers ingezet kunnen worden, zijn zij een geweldige marketingtool voor dealers.

Dankzij de totstandkoming van deze samenwerking wordt Ten Hulscher een vaste leverancier voor aangesloten Nicovij-leden, zoals Enorm, Profnorm, Lockmaster en IGM bouwmaterialen. Leden kunnen hierdoor snel deurbeslag bestellen, inspelen op veranderingen in de markt en desgewenst voorzien worden van up-to-date verkoopdisplays en producten in de vele beschikbare finishes.

Handtekening onder samenwerking Nicovij en Ten HulscherSiebe ten Hulscher (l) en Willie Dekens bezegelen de samenwerking met hun handtekening.