0577 - 46 23 07
menu

Veilig (van) huis

Back to work! De vakantie is voor velen afgelopen, kinderen gaan weer naar school en het dagelijkse ritme komt terug. In de afgelopen maanden waren veel mensen aan huis gekluisterd, maar voor sommigen breekt er een tijd aan waarin ze vaker op pad zijn. De woning veilig achterlaten is dan belangrijk, zeker nu het steeds sneller donker wordt 's avonds! Ten Hulscher geeft tips over goede inbraakbeveiliging, zodat ongewenst bezoek geweerd wordt.

Schaf veiligheidsbeslag aan en verklein de kans op een geslaagde inbraak.

De beste basis: een SKG profielcilinder

Het hart van jouw deurslot is de cilinder: de spil waar alles om draait. Een veiligheidscilinder uitgevoerd met SKG-keurmerk is geschikt voor buitendeuren. Deze heeft bewezen dat hij voor een minimale inbraakvertraging van enkele tot zelfs vijf minuten zorgt. Hoe hoger de SKG-kwalificatie, hoe beter de inbraakwerendheid. In onze collectie vindt u cilinders in verschillende kleuren en formaten. Zo kan het cilinderslot perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen en bij het overige veiligheidsbeslag.

Bekijk onze cilinders

Creëer veiligheid met veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag is belangrijk om je woning goed af te sluiten en inbrekers (zo lang mogelijk) buiten de deur te houden. Het biedt een massieve basis die de cilinder omsluit. Veiligheidsbeslag is verkrijgbaar als rozet en als schild. U heeft dus zelf de keuze uit subtiel of meer opvallend beslag. Bovendien zijn er volop kleuren verkrijgbaar: van geborsteld RVS tot gecoat wit en zwart of landelijk smeedijzer. Uit de serie warme PVD-kleuren behoren koper, antraciet en mat messing tot de mogelijkheden. Ook messing, chroom en antiek brons van het Italiaanse Mandelli zijn beschikbaar.

Bekijk ons veiligheidsbeslag

Kwalitatieve kerntrekbeveiliging

Anti-kerntrekbeslag beschermt de cilinder tegen kerntrekken, zoals de veelgebruikte ‘Bulgaarse methode’. Deze techniek wordt door dieven regelmatig toegepast, waarbij ze de cilinder breken en de kern (met bijvoorbeeld een schroef) uit het slot halen. Vervolgens is de deur te openen. Dankzij de insert van kerntrekbeveiliging die achter en in het buitenschild wordt geplaatst, is de cilinder nagenoeg niet bereikbaar. Dit voorkomt de kans op een geslaagde inbraakpoging.

Bekijk ons veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging

Raambeveiliging voor draaikiepramen

Bij de aanschaf van veilige producten voor thuis denken we vaker aan een goed beveiligde deur dan aan een inbraakwerend raam. Dat is jammer, want een aanzienlijk deel van de inbraken in Nederland vindt plaats via het raam! Zorg dus dat ook uw raambeveiliging op orde is. Speciaal voor draaikiepramen hebben we draaikiepmechanismes die desgewenst zelfs afgesloten kunnen worden. Voor reguliere draairamen zijn er Bekijk ons raambeslag