0577 - 46 23 07
menu

Waar monteer ik mijn deurstopper?

Met de aanschaf van een deurstopper voorkomt u de kans op flinke beschadigingen aan uw deur of het deurbeslag, zoals de deurkruk. Een deurstop is daarom een logische buffer die de deur letterlijk stopt vóór hij ergens tegenaan slaat, zodat u wat minder op hoeft te letten bij het openen van de deur. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: wandstoppers en vloerstoppers.

RVS deurstopper vloermontage

Deurstopper wandmontage

Een deurbuffer voor op de wand heeft als belangrijk voordeel dat het geen sta-in-de-weg is bij het schoonmaken van de vloer. Stofzuig of dweil zonder belemmeringen dankzij uw deurstopper aan de muur! Ook wanneer u vloerverwarming heeft, is montage op de wand wel zo verstandig. Sommige stoppers moeten door hun geringe lengte ter hoogte van de deurklink gemonteerd worden. Is de door u gewenste deurbuffer echter lang genoeg, dan kunt u deze ook op een hoge plek bevestigen.

Deurstop vloermontage

Met een deurstopper op de vloer heeft u ideale keuzevrijheid in de openingshoek van de deur. Handig wanneer u in de hoek van de ruimte nog een plant of stoel heeft staan! U bevestigt de deurstop middels één of meerdere schroeven in de vloer. Is de kier tussen de vloer en de deur te groot voor een reguliere deurstopper, dan kunt u deze buffer ophogen met een verhogingsschijf. Zo wordt een kier van maximaal één centimeter overbrugd en is een vloerstopper nog steeds een uitstekende oplossing voor uw deur. U kunt enkele verhogingsschijven combineren met een deurstopper, maar houd er dan wel rekening mee dat het geheel wat minder stabiel kan worden.

Onze collectie deurstoppers