0577 - 46 23 07
menu

Schuifdeur onderdelen

Met hulp van de juiste accessoires bedient u uw schuifdeur snel en soepel. Het voordeel van dit ruime assortiment losse onderdelen is bovendien dat u gemakkelijk een gedeelte vervangt wanneer dit beschadigd of kapot is. U hoeft dus niet een geheel nieuw schuifdeursysteem aan te schaffen! Ontdek alle onderdelen die samen voor een functioneel én stijlvol geheel zorgen.

€0 €52 €0 t/m €52
  • (5)
  • (1)
  • (1)
  • (7)
  • (14)
  • (14)

Schuifdeursysteem samenstellen

Uw persoonlijke schuifdeur maakt u zo uitgebreid of basic als u zelf wilt! Met behulp van extra’s zoals een railconnector verbindt u twee rails aan elkaar. Zo ontstaat met gebruik van het juiste toebehoren het loftdeursysteem dat perfect past in uw situatie. Bent u op zoek naar een nieuw schuifdeursysteem en heeft u hier nog geen onderdelen van? Dan raden we u aan om een schuifdeursysteem set aan te schaffen. Hierin zitten in één keer alle onderdelen die u nodig heeft om een nieuw loftdeursysteem op te hangen.

Schuifdeur onderdelen: van vloergeleider tot afstandhouder

Er komen flink wat onderdelen kijken bij het goed monteren van een schuifdeursysteem. Helemaal bovenaan vinden we de afstandhouders. Zij bepalen de ruimte tussen de rail en de muur en zorgen ervoor dat de rail verbonden is met de muur. Op de uiteindes van de rail vindt u deurstoppers, die voorkomen dat de deur niet van de rail af glijdt. Een anti-jump onderdeel zorgt ervoor dat de hangers of schuifdeurrollen op de rail blijven, zodat ze er niet af schieten wanneer iemand met teveel beweging de deur opent of sluit. Dankzij een wandbeugel kunt u het schuifdeursysteem verder van de muur af monteren, of aan het plafond. Dit hulpmiddel wordt ook veel gekozen voor parallelle montage van een tweede rail, vóór de eerste langs. Met een koppelstuk monteert u twee rails aan elkaar. En als laatste is daar de ondergeleider, die ervoor zorgt dat het schuifdeursysteem via een mooie lijn over de vloer loopt.