0577 - 46 23 07
menu

Deurkrukken op schild

Een deurkruk op schild laat uw deurbeslag meer opvallen en is een mooie eyecatcher. Er is een groot assortiment van deurkrukken op schild, zodat u volop keuze hebt. Gaat u voor strakke lijnen in de finish chrome, voor golvend deurbeslag in antiekbrons of voor kleine details in smeedijzer zwart?

Selectie Wissen
€0 €359 €0 t/m €359

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Deurbeslag afstemmen op uw interieur

Uw deurbeslag is een prachtige verlenging van uw interieur. Hebt u in uw woning een klassieke inrichting? Dan kan een deurkruk op schild in messing ongelakt getrommeld hier prachtig bij passen. Hebt u juist zwarte accenten in huis, dan kan smeedijzer zwart deurbeslag deze stijl speels doortrekken. Kiezen voor een deurkruk op schild is naast stijlvol, ook praktisch. Zo kunt u er gemakkelijk een gat in de deur mee afdekken, bijvoorbeeld van een oud klavierslot dat u niet meer wilt gebruiken.

Bepaal de maatvoering vóór u een deurkruk op schild koopt

Bij het bestellen van een deurklink op schild is het allereerst van belang dat u weet welk type slot u op uw deur wilt hebben. Gaat u de deur afsluiten met een profielcilinder, een ouderwetse bontebaard sleutel of met een draaiknop (de toiletuitvoering)? Of hoeft de deur juist geen sleutelgat te bevatten en mag het schild blind zijn? Daarnaast kijkt u naar de maatvoering van het sleutelgat. Hebt u bijvoorbeeld een bontebaard slot, dan kan deze 56 of 72 millimeter verwijderd zijn van het krukgat. Bij een profielcilinder zijn er meer keuzes: dan kan de afstand tussen het krukgat en het breedste deel van de cilinder 55, 72, 85 of 92 millimeter zijn. Het vrij/bezet slot heeft weer andere maatvoeringen en stiftlengtes. Lees meer over het bepalen van de juiste maat op onze pagina Maatvoering van schilden.

GPF bouwbeslag: eigen keus in deurkrukken!

GPF bouwbeslag – het private label van Ten Hulscher bv – heeft een groot aantal prachtige deurkrukken ontworpen. De producten zijn gemaakt van RVS, aluminium of gietijzer en verkrijgbaar in allerlei finishes. Zo wordt een deurkruk prachtig afgewerkt met een geborstelde, gepolijste, PVD of poedercoating laag. Door de verschillende ontwerpen kunt u bij GPF bouwbeslag zowel terecht voor design deurklinken als een brocante deurkruk. Voor GPF bouwbeslag staat uw eigen keus hoog in het vaandel. Daarom kunt u met de GPF Wizard zelf uw deurbeslag samenstellen en zo uw favoriete deurkruk uitkiezen. Wat is uw favoriet?

Deurbeslag Italiaanse stijl met Mandelli

Voor de makers van Mandelli is deurbeslag geen ondergeschoven kindje, maar juist een enorm belangrijk onderdeel van het interieur. Daarom hebben topdesigners zich gebogen over bijzondere ontwerpen voor deurbeslag en meubelslag. Deze fase wordt – net als alle andere fases van de productie – uitgevoerd in Italië. Daarom is Mandelli trots op haar logo “100% made in Italy”.

Genieten van Kirkpatricks smeedijzer deurklinken

Een karakteristieke deurkruk in smeedijzer: dat is waar Kirkpatrick garant voor staat. Het Engelse bedrijf smeedt sinds 1855 kwalitatief bouwbeslag in hun traditionele ijzergieterij in Walsall. Houdt u niet van moderne deurklinken? De deurkrukken van Kirkpatrick hebben een prachtige, landelijke uitstraling en doen denken aan oude deurklinken in Engelse cottages. Een bijzonder sfeervol en authentiek product!

Utensil Legno: voor deuren met karakter

Utensil Legno heeft zich gespecialiseerd in het namaken en herstellen van oud, antiek deurbeslag en meubelbeslag. Met hun lijn ‘Il Forgiato’ worden de kleuren en vormen van vroeger weer nieuw leven ingeblazen. De finish van de producten heet ‘roest’ en is ontwikkeld door een jarenlange studie naar het verouderingsproces van smeedijzer. Door de bijzondere kleur te combineren met stijlvolle vormen en moderne technieken om de kwaliteit te waarborgen, ontstaat een prachtig product dat geschikt is voor dagelijks gebruik binnenshuis.