0577 - 46 23 07
menu

Bescherm muur en deur met deurstoppers

2 april 2019 Tags: RVS, zwart, deurstopper, deurstoppers, wit, deurbeslag

De kunst van het openen en sluiten gaat over stijlvolle deurkrukken, maar ook over de juiste accessoires die zorgen voor comfort en gebruiksgemak. Neem onze collectie deurstoppers: de perfecte hulpmiddelen om zowel uw muur als uw deurbeslag te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Er zijn een groot aantal deurstoppers verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en RVS. Bovendien kunt u kiezen tussen wand- en vloermontage. Vind de beste variant voor uw interieur!

Zwarte deurstoppers

Wanneer komt een deurstopper van pas?

Veel deuren slaan tegen een muur of wand wanneer ze te ver geopend worden. Dit is afhankelijk van de openingshoek van het deurscharnier, maar ook van de persoon die de deur bedient. :) Wordt een deur te ver geopend, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Een kras op het deurbeslag of een beschadiging op de muur is uiteraard het laatste wat u wilt! Een deurstopper is een stabiele factor die de deur tegenhoudt vóór deze de muur raakt. Zo voorkomt deze kleine krachtpatser schade en een financiële kostenpost.

De deurstopper: veelzijdige verschijning voor elk huis

De deurstoppers uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in veel varianten. Door de ruime keus – rond, vierkant, hoog of laag – kunt u de stopper combineren met uw overige deurbeslag. De verschillende kleuren – zwart, wit, RVS of PVD messing – kunnen naar smaak matchen óf clashen met de kleur van de ondergrond waarop hij gemonteerd wordt. Sommige deurstoppers zijn alleen geschikt voor wandmontage, sommige voor vloermontage en weer andere zijn alleskunners die zowel op de wand als de vloer bevestigd kunnen worden. Ontdek uw favoriete stijl met onze ruime collectie!

Bekijk alle deurstoppers