0577 - 46 23 07
menu

Succesvolle informatieavond met Probin Soest

26 februari 2019 Tags: Probin, Probin Soest, informatieavond, informeren

De ‘kunst van het openen en sluiten’ willen we delen met iedereen. Op maandagavond 25 februari volgde onze relatie Probin Soest een informatieavond om hierover meer te weten te komen. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van het hang- en sluitwerk, levert het bevlogen team van Ten Hulscher een belangrijke bijdrage aan kennisdeling en populariteit van deurbeslag. Tijdens onze informatieavonden nodigen wij bedrijven en hun medewerkers uit om hen te vertellen over onze innovaties en uitbreidingen en om elkaar bovendien te enthousiasmeren.

Informatieavond met Probin Soest

Alle aandacht voor het product

Als exclusief leverancier van hoogwaardig deurbeslag, is ons assortiment altijd in beweging. Er zijn de vaste ‘stamgasten’ in ons assortiment die al jarenlang enorm populair zijn, maar daarnaast innoveren we regelmatig met nieuwkomers die onze collectie nog smaakvoller en veelzijdiger maken. Onze dealers houden we op de hoogte middels nieuwsbrieven, blogs en bezoeken van één van onze vertegenwoordigers. Een informatieavond is een absolute toevoeging op bovengenoemde, omdat u als dealer zich een avond lang onderdompelt in hang- en sluitwerk, verkooptechnieken en advies.

Een tien voor het totaal!

De avond met de mannen van Probin Soest was geslaagd en leerzaam voor beide partijen. Deurbeslag maakt onderdeel uit van het assortiment van Probin, waardoor goede kennis over alle producten voor hen van groot belang is. We ontvingen van de heren het compliment dat Ten Hulscher naast kwalitatieve producten ook verkooppresentaties levert die écht werken. Ons verkoopconcept GPF CombiVari heeft zijn kracht door de jaren heen talloze keren bewezen, omdat de klant in slechts drie stappen zijn favoriete deurbeslag kiest. Ook het prettige contact tussen Probin Soest en onze verkoopafdeling werd benoemd als pluspunt. Deze positieve berichten onderstrepen de goede service die voor ons topprioriteit is, zowel middels persoonlijk contact als goedwerkende verkoopdisplays.

Bent u geïnteresseerd in een informatieavond bij ons bedrijf in Garderen? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Informatieavond met Probin Soest