0577 - 46 23 07
menu

“Noem me deurbeslag-gek, maar ik heb nu eenmaal een passie voor deurkrukken!”

Een oude bekende maakt sinds 1 juli 2018 deel uit van het buitendienst-team van Ten Hulscher. Gardereen Arjen van den Hoorn (39) is terug op het oude nest. Na een carrière van ruim negen jaar bij ons bedrijf, besloot Arjen enkele jaren geleden een andere weg in te slaan. Maar niet voor lange tijd, zo bleek. “Bij deurbeslag ligt echt mijn hart, kwam ik achter. Noem me een deurbeslag-gek of ‘krukofiel’… die passie voor deurkrukken zal altijd blijven!”

Arjen van den Hoorn is de nieuwe vertegenwoordiger van Ten Hulscher bv

Nieuwe medewerker, bekend gezicht

Arjen van den Hoorn zal binnen Ten Hulscher zijn werkzaamheden als vertegenwoordiger weer oppakken. Samen met collega Rik Boeve vormen zij onze buitendienst, die regelmatig op bezoek gaat bij de Ten Hulscher-dealers. De mannen geven onder andere advies, beantwoorden vragen van de klant en kijken samen naar de beste verkoopoplossingen voor elke showroom. Door zijn jarenlange ervaring als vertegenwoordiger in het hang- en sluitwerk, weet Arjen welk veelzijdig werk hem te wachten staat. En… hij is een bekend gezicht voor veel klanten!

Veilig wonen: meer dan een deurkruk alleen!

“Helaas is de deurkruk vaak een ondergeschoven kindje. Mensen denken na over hun inrichting en de deur, maar vergeten de deurkruk als finishing touch. Ik vind het leuk om mensen te wijzen op dit belangrijke en sfeerbepalende detail. Daarnaast mag ik mezelf preventie-adviseur noemen. Dit houdt in dat ik volledig op de hoogte ben van de inbraakwerende eisen die het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) stelt aan woningen. Desgevraagd ga ik bij mensen langs om hun huis te keuren en advies te geven op het gebied van inbraakbeveiliging. Ten Hulscher heeft een ruim assortiment veiligheidsbeslag, met producten die een SKG drie sterren-kwalificatie hebben ontvangen. Zij zorgen voor minstens vijf minuten inbraakwering en zijn verkrijgbaar in tal van vormen en kleuren. Zo sluit het veiligheidsbeslag perfect aan bij de rest van het interieur en het overige deurbeslag. Om mensen goed te adviseren, is het belangrijk om je flink te verdiepen in de vele (veiligheids)producten die er zijn… en dat is precies wat ik heerlijk vind om te doen!”