0577 - 46 23 07
menu

Ontdek onze GPF schuifdeursystemen tijdens Bouw Compleet

Gisteren vertelden we u op de eerste beursdag van Bouw Compleet in Hardenberg over de vernieuwde GPF CombiVari-displays. Op beursdag 2 kijken we naar een nieuwe ‘beursprimeur’: onze collectie GPF schuifdeursystemen met bijbehorende brochure!

GPF: koning van de keuze

Het comfort van mixen & matchen vindt u terug bij GPF CombiVari, maar ook bij haar collectie schuifdeursystemen. Met behulp van een kwalitatief railsysteem creëert u een prachtige afsluiting van bijvoorbeeld de voorraadkast of maakt u een scheiding tussen twee delen van de woonkamer. Een combinatie van hoge kwaliteit, een karakteristieke uitstraling en drie schitterende finishes zorgt ervoor dat de ophangsystemen in elke ruimte tot hun recht komen.

Vraag ook een GPF Schuifdeursysteem-brochure aan!

Met trots presenteren we u onze nieuwe brochure over schuifdeursystemen. Het blad is een mooie bundeling van alle modellen uit de collectie: van losse onderdelen tot complete schuifdeursets. Ook bijpassende schuifdeurkommen én speciale sets om bijvoorbeeld een extra deur aan de rail te bevestigen, zijn overzichtelijk opgenomen. De brochure geeft daarmee een uitstekend beeld van de producten die zich in ons uitgebreide assortiment bevinden.

Zijn de producten uit onze lijn GPF schuifdeursystemen ook een toevoeging voor het assortiment van uw vakhandel of showroom? Bekijk de brochure dan online of vraag een papieren versie aan voor uw bedrijf!

Brochure aanvragen