0577 - 46 23 07
menu

Pretty in Pink!

Roze kruk_rozet

Wat past volgens u bij de kleur roze? Snoep, babykamers? Ten Hulscher verrast u dit voorjaar met… roze deurkrukken! Naar aanleiding van de bijzondere fietsroute ‘Giro di Barneveld’ maakt het bedrijf deurbeslag in deze opvallende kleur.

De komende tijd krijgt de kleur roze in Nederland een extra betekenis door de start van wielerronde Giro d’Italia in Apeldoorn. Gemeente Barneveld haakt hierop in door met haar zelfgekroonde Giro di Barneveld een mooie fietsroute uit te stippelen over de Veluwe. Diverse ondernemers langs deze route combineren roze – dé kleur van de wielerronde – op een ludieke manier met één van hun producten. Voor Ten Hulscher alle reden om het uitdagende kleurtje te verwerken in een eyecatcher pur sang: de deurkruk!

Roze deurkrukken: gewaagd én hip

De kleur van de Italiaanse wielerronde doet meteen denken aan de zomer. Een tikkeltje gewaagd, maar heel hip. Roze laat zich op allerlei manieren toepassen in het interieur. Kies voor een combinatie met een contrasterende kleur, zodat beide elkaar versterken en direct energie geven. Combineert u roze juist met soortgelijke kleuren voor een ton-sur-ton look, dan verzachten zij elkaar. Of kies voor een roze deurkruk als klein, opvallend accent in uw interieur.

De roze deurkruk als leuk accessoire of cadeau

Bent u een groot fan van wielrennen? Of kent u een liefhebber van Italië? Verras hem of haar dan met deze stijlvolle deurkruk, als ode aan de Giro d’Italia. Daarnaast is deze roze eyecatcher perfect voor baby- en kinderkamers. Geef de deurkruk bijvoorbeeld als ludiek kraamcadeautje voor jonge ouders. Origineel en leuk!

Combineer met deurbeslag van GPF bouwbeslag

Wilt u slechts aan één kant van de deur een roze deurkruk bevestigen? Dat kan! GPF bouwbeslag biedt een groot assortiment deurbeslag dat zonder problemen met elkaar gecombineerd kan worden. Voor de andere zijde van de deur kunt u daarom kiezen voor elk type RVS deurbeslag dat u maar wenst. Zo behoudt iedere ruimte zijn eigen sfeer!