Ten Hulscher B.V.
Professional
0577 - 46 23 07
menu

Tijd voor een frisse wind door uw woning

3 augustus 2017 Tags: raambeslag, frisse wind, zomer

Een zomerbries, een lekker zonnetje en een goed boek. Voor veel mensen zijn dat de hoofdingrediënten voor een fijne zomerdag. Trek dit gevoel door in uw woning en haal het zonnige seizoen naar binnen. Onze zomertips voor een frisse wind door uw woning laten u dubbel genieten van deze zomer!

Laat maar waaien!

Een frisse wind doet iedereen goed. Of het nu is om de woning eens goed te laten luchten (de voorjaarsschoonmaak is immers alweer even geleden…. J) of de warmte van de zon heerlijk naar binnen te laten. Met onze hulpmiddelen voorkomt u hinderlijke klappen van ramen of beschadigingen aan deuren. Kies voor kajuithaken of deurstoppers om uw deur probleemloos open te zetten. Voor niet-draaikiepramen kunt u perfect uit de voeten met raamuitzetters, kajuithaken of raamvalijzers.

Zomers decoreren

Bent u verliefd geworden op de Mediterraanse sfeer die hing op uw vakantiebestemming? Of zorgt de zon voor een andere kijk op uw interieur? Dit is hét moment om bepalende details in uw woning aan te passen en zo het zomerse gevoel langer vast te houden. Wat dacht u van fris, nieuw deurbeslag, een andere invulling van de hal met kapstokhaken of karakteristieke verlichting? Open uw ogen voor nieuwe dingen en laat (vakantie)ervaringen doorleven in uw interieur.

Bekijk onze assortimentspagina