0577 - 46 23 07
menu

Top Deuren en Ten Hulscher: een jubileum is het vieren waard

13 september 2018 Tags: Top Deuren, jubileum

Elk jubileum is het vieren waard! Met die gedachte kwam dealer Top Deuren afgelopen maandag naar de firma Ten Hulscher bv. De deurenspeciaalzaak staat dit jaar stil bij haar 25-jarig bestaan. Er is nog een reden voor feest: Ten Hulscher en Top Deuren hebben al 15 jaar een geslaagde samenwerking met elkaar!

Groepsfoto Top Deuren en Ten Hulscher

Vijftien jaar samenwerking tussen deur en deurkruk

In de maand september staan Top Deuren en Ten Hulscher stil bij het jubileum van hun gezamenlijke samenwerking. Gedurende vijftien jaar genieten we als Ten Hulscher van de loyaliteit en het enthousiasme van de medewerkers van Top Deuren. In de showroom van de Barneveldse deurenspeciaalzaak is uitgebreid ruimte gemaakt voor de producten en presentaties van Ten Hulscher. Vakkennis is een must in deze wereld – en die is ruimschoots aanwezig. De klik die er vanaf het begin is, maakt dat we met plezier en dankbaarheid terugkijken op de afgelopen vijftien jaar.

Kwaliteit vaste waarde in een veranderd landschap

De wereld van deuren én deurbeslag is constant in beweging. Nieuwe trends brengen beweging in het aanbod met zich mee. Toch blijft één pijler door de tijd heen fier omhoog staan: die van kwaliteit! Beide bedrijven zetten zich in voor hoogwaardige producten die het interieur en exterieur versterken. Scherpe eisen aan vorm en gebruiksvriendelijkheid bieden de eindgebruiker het comfort dat hij/zij wenst. Zo werken deur en deurkruk samen voor het beste eindresultaat.

Een jubileum om te vieren!

Er werd een barbecue georganiseerd op het terrein van Ten Hulscher in Garderen. Diverse medewerkers van beide bedrijven waren aanwezig. Tijdens de gezellige avond brachten we elkaar op de hoogte van trends en ontwikkelingen. Vanuit Ten Hulscher hopen we de samenwerking nog lang voort te zetten: op naar de volgende 15!