0577 - 46 23 07
menu

Schuifdeursysteem kast

Wilt u een extra deur aan uw rail hangen? Dat kan met behulp van ons kastenwand schuifdeursysteem. In deze set vindt u een rail en dubbele schuifdeurhangers zodat u twee schuifdeuren kunt ophangen. Een geweldige set om bijvoorbeeld een originele afsluiter van uw kledingkast mee te maken.

  • (1)
  • (1)
€0 €261 €0 t/m €261
  • (1)
  • (1)
  • (1)

GPF0530.61 kastenwandsysteem Lanka zwart
GPF0530.61 kastenwandsysteem Lanka zwart
  • Op voorraad
  • Uitvoeringen
€ 260,54
per set

Schuifdeursysteem kast: welke onderdelen heb ik nodig?

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om een loftdeur kastenwandsysteem te monteren (exclusief schuifdeuren). Allereerst bevat de set twee reguliere schuifdeurhangers. Daarnaast zijn er twee schuifdeurrollen toegevoegd die dankzij speciale beugels een knik maken, zodat de schuifdeur die hieraan bevestigd wordt vóór de andere schuifdeur kan rollen. Daarnaast ontvangt u een stalen rail voor de geleiding, afstandhouders om deze op de goede afstand van de muur te monteren en twee ondergeleiders. Dankzij anti-jump zwenkt uw schuifdeur niet uit de rail wanneer deze met iets teveel kracht gesloten of geopend wordt. Dit alles wordt compleet gemaakt met schroeven en pluggen voor houten en betonnen ondergrond.

Houd rekening met het gewicht van de constructie

Een schuifdeursysteem kan een bepaald aantal kilo’s dragen. Het is belangrijk om dit in uw achterhoofd te houden wanneer u een extra deur aan uw rail wilt ophangen. Zijn de deuren vrij licht, dan zal dit ongetwijfeld geen problemen opleveren. Bij de productinformatie van onze schuifdeursystemen en onze schuifdeurrails leest u wat het maximale gewicht is dat het systeem kan dragen. Verzeker uzelf van een veilig schuifsysteem! In het geval van kastenwandsysteem Lanka is het maximale deurgewicht 100 kg. Dit systeem houdt bij haar diepte rekening met een deurdikte van maximaal 40 mm.