0577 - 46 23 07
menu

Schuifdeursysteem plafond

Wilt u een schuifdeursysteem monteren in uw interieur, maar heeft u geen ruimte boven uw deuropening om de afstandhouders en rail te plaatsen? Bekijk dan de mogelijkheden van een schuifdeursysteem dat aan het plafond hangt!

€0 €25 €0 t/m €25
  • (1)
  • (1)
  • (1)

Hoe monteer je een plafond schuifdeursysteem?

Bij een plafond schuifdeursysteem is de basis van het schuifrailsysteem niet bevestigd aan de muur, maar aan het plafond. Dit is een praktische oplossing wanneer uw deuropening bijvoorbeeld tot het plafond reikt, waardoor er geen ruimte is om afstandhouders en een mail te monteren. Bij een plafondbeugel gebruikt u de twee gaten in het korte deel om de beugel aan het plafond te monteren. Door het gat aan de lange zijde steekt u de afstandshouder en hier bevestigt u de rail aan. Zo heeft u óók zonder ruimte boven de deuropening een fraai schuifdeursysteem in uw woning!

Plafondbevestiging schuifdeursysteem

U ontvangt twee beugels die geschikt zijn voor zowel plafondmontage als wandmontage. Monteer de beugels op zo’n manier aan elkaar dat ze bruikbaar zijn voor uw situatie. Dit kan zijn als parallelle rail vóór uw bestaande schuifdeursysteem, door één van de twee beugels aan de wand te monteren en de andere beugel hier weer aan vast te maken. Of gebruik één beugel voor plafondmontage. Ook parallelle montage aan het plafond is mogelijk.