0577 - 46 23 07
menu

GPF0500.61 schuifdeursysteem Lanka zwart

  • Op voorraad
  • Uitvoeringen
€ 144,00
Per set, incl. BTW

Een schuifdeursysteem is een schitterende toevoeging voor uw interieur. Neem deze variant in industrieel zwart! Loftdeursysteem Lanka combineert een robuuste uitstraling met een schuifsysteem van hoge kwaliteit. De rechte hangers bevestigt u op de voorzijde van de deur, zodat er een mooie loftdeurconstructie ontstaat.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs incl. Eenheid
GPF050061150 Schuifdeursysteem Lanka zwart 150 cm -
€ 144,00 set
GPF050061170 Schuifdeursysteem Lanka zwart 170 cm -
€ 149,00 set
GPF050061183 Schuifdeursysteem Lanka zwart 183 cm -
€ 154,00 set
GPF050061200 Schuifdeursysteem Lanka zwart 200 cm -
€ 159,01 set
GPF050061220 Schuifdeursysteem Lanka zwart 220 cm -
€ 189,00 set
GPF050061300 Schuifdeursysteem Lanka zwart 300 cm (2 x 150 cm schuifdeurrail) -
€ 225,00 set
GPF050061400 Schuifdeursysteem Lanka zwart 400 cm (2 x 200 cm schuifdeurrail) -
€ 260,00 set

GPF0500.61 schuifdeursysteem Lanka zwart met GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
€ 173,95

incl. BTW


Zwart kan altijd! De zwarte structuur wordt aangebracht op verzinkt staal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door de hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Industrieel zwart
Ziet u het al voor zich? Een stoere loftdeur met een robuust, zwart schuifsysteem als tussendeur of als afsluiting van een voorraadkast. De diepzwarte kleur biedt karakter en valt in het oog door zijn opvallende montage op de deur. Naast een industriële ruimte, is het zwarte product ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs. Schuifdeursysteem Lanka heeft rechte hangers die op de voorzijde van de deur gemonteerd worden. Middels rails in dezelfde kleur vervoert hij uw deur probleemloos van de ene naar de andere zijde.

Alles in huis met een volledige schuifdeurset
Dit schuifdeursysteem is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen en toebehoren. Het grote voordeel hiervan? U weet zeker dat u alle benodigde onderdelen bij de hand heeft wanneer u het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! Bij de uitvoeringen vindt u verschillende maten, zodat u het schuifrailsysteem vindt dat bij uw situatie past. U kunt de set verder uitbreiden met een softclose systeem.

De volledige set onderdelen van dit loftdeur schuifdeursysteem
- Twee gelagerde, stalen hangers die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen en aan de onderkant gemonteerd worden aan de deur;
- Een stalen rail voor de geleiding van de hangers;
- Twee stalen deurstoppers die voorkomen dat uw deur van de rails glijdt;
- Afstandhouders voor de rail, zodat deze op constante afstand van de muur verwijderd is;
- Een kleine schuifdeur vloergeleider die uw deur aan de onderkant begeleidt en zorgt voor stabiel gebruik;
- Twee keer een anti-jump, zodat wordt voorkomen dat de onderkant van de deur uitzwaait;
- Schroeven en pluggen die u zowel voor hout als beton kunt gebruiken.

Houd er rekening mee dat het loftdeursysteem een deur van maximaal 125 kilogram kan dragen. Het schuifdeursysteem is ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur, dan is ophanging mogelijk wanneer u een uitsparing freest in de deur.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslagWilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten