0577 - 46 23 07
menu

GPF0903.08 toiletgarnituur 50x50x2mm stift 8mm RVS geborsteld

  • Op voorraad
€ 54,74 Per set, incl. BTW

Privacy en stijl gaan perfect samen met dit kwalitatieve, platte toiletgarnituur in geborsteld RVS. De vierkante rozet heeft een afmeting van 50x50x2 mm. De toiletstift heeft een dikte van 8 mm en een normale knop. De bevestiging van de rozet blijft zichtbaar.

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF090308109 Toiletgarnituur vierkant 50x50x2mm stift 8mm Download
€ 54,74 set

GPF0903.08 toiletgarnituur 50x50x2mm stift 8mm RVS geborsteld met GPF0140.09 vrij- en bezetslot WC72/8
€ 111,03

incl. BTW


RVS is de afkorting van roestvast staal (in de volksmond ook wel roestvrij staal genoemd). Het is een sterk metaal met hoge kwaliteit. Geborsteld RVS heeft een mooie, matte tint door het borstelproces dat het heeft ondergaan. GPF bouwbeslag gebruikt RVS 304 voor haar producten. Onderhoud het materiaal regelmatig met metaalpolishwatten of Scotch Brite, zodat het RVS in topconditie blijft. Beide schoonmaakmiddelen zijn ook zeer effectief tegen vliegroest, die kan ontstaan door ijzerdeeltjes in de lucht.
RVS geborsteld


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten